Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Άρτεμις Μπλατσή ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια - Εκδηλώσεις προαγωγής ψυχικής υγείας στην Πολύδροσο Φωκίδας

Άρτεμις Μπλατσή ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια.

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω την έναρξη της λειτουργίας του επαγγελματικού γραφείου μου στην Πολύδροσο Φωκίδας ως ένα χώρο για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης.....
Το γραφείο είναι έτοιμο να υποδεχτεί κάθε μέλος της κοινότητας που επιθυμεί να βρει ψυχολογική υποστήριξη σε ένα περιβάλλον αποδοχής, σεβασμού και εμπιστευτικότητας.
Η ψυχοθεραπεία είναι μια ανοιχτή διαδικασία εξερεύνησης του εαυτού, επεξεργασίας προβληματισμών, καλύτερης κατανόησης των σχέσεων και των συναισθημάτων, αντιμετώπισης δύσκολων περιστάσεων ( π.χ αγχος ή πένθος ), καθορισμού προσωπικών στόχων, εξεύρεσης προσωπικών λύσεων κ.α και συντελείται σε συνεργασία με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία ψυχικής υγείας.
Στον χώρο του γραφείου, παραλληλα με τις ατομικές συναντήσεις , θα γίνονται κατα τη διάρκεια του έτους εκδηλώσεις και παρουσιάσεις ανοιχτές στο ευρύ κοινό με αντικείμενο ζητήματα ψυχολογίας και την προσωπική και κοινοτική ευεξία.

Για τους επόμενους μήνες έχουν ανακοινωθεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

- Συναντήσεις Ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του παιδιού και των ενηλίκων με δωρεάν παρακολούθηση.

-Ομάδες συνάντησης για μητέρες.

-Ομάδες συνάντησης για φροντιστές χρονίως αρρώστων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα συνημμένα αρχεία.

Για τις δρασεις που προγραμματίζονται μπορείτε να ενημερώνεστε στην σελίδα στο Fb Artemis Blatsi - Self in Nature, στο ig https://www.instagram.com/self_in_nature/ και στο site μου www.artemisblatsi.com

Για ενημέρωση και κάθε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στο 697 801 0274.
Εάν πιστευετε οτι οι πληροφορίες αυτές παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το κοινό της σελίδας σας θα είναι χαρά μου να τις μοιραστείτε και θα είμαι διαθέσιμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ερώτηση.

Άρτεμις Μπλατσή,
Bsc, Msc



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου