Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΕΛΦΩΝ: Μία ακόμα απέλπιδα προσπάθεια αντιπολιτευτικού λόγου καταρρίπτεται με στοιχεία

Η «εργολαβία» δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων από την πλευρά της παράταξης «Ανανεωτική Δύναμη», του κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου, καλά κρατεί. ....

Τελευταία της εμφάνιση η ανακοίνωση των Δημοτικών Συμβούλων και μελών της Δ.Ε.Υ.Α. Δ. Δελφών κ. Χριστίνας Κορομπίλη και κ. Παντελή Σμαραγδή, μέσω της οποίας τονίζεται η διαφωνία τους με τον ορισμό έμμισθου πολίτη, στον οποίο προχώρησε το πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης. 

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση για την εν λόγω θέση επιλέχθηκε ο κ. Ευάγγελος Κούσουλας, Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Δ. Δελφών έως και πριν λίγες ημέρες. 

Τι αναφέρουν όμως οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι στην ανακοίνωσή τους; Παραθέτουμε το παρακάτω επίμαχο απόσπασμα, με το οποίο εκφράζεται η διαφωνία τους: 

«(….) θεωρούμε πως στην συγκεκριμένη θέση ευθύνης της δημοτικής επιχείρησης θα έπρεπε να οριστεί ένας συμπολίτης μας με εργασιακή εμπειρία, γνώσεις και εξειδίκευση πάνω σε διοικητικά και τεχνικά ζητήματα της ΔΕΥΑ (...)». 

Προς γνώση των Δημοτών, ο κ. Ευάγγελος Κούσουλας κατέχει πτυχίο Υδραυλικών και Θερμικών Εγκαταστάσεων, ενώ κατά το παρελθόν έχει εργαστεί επί 10 έτη στην τεχνική εταιρεία Super oil του ομίλου Clemic με έδρα στο Μαρούσι, με την ειδικότητα τεχνικός μηχανικός σε θέματα τεχνικών εγκαταστάσεων κτιρίων και επαγγελματικών κτιρίων, ενώ κατά τα πέντε έτη της εν λόγω εργασιακής του σχέσης διετέλεσε και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας super oil. 

Άραγε, αποτελούν τα παραπάνω εργασιακή εμπειρία, εμπεριέχουν γνώσεις και εξειδίκευση σε ζητήματα της ΔΕΥΑ; Ρητορικό το ερώτημα… 

Κρίνοντας από τον καθημερινό πλέον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να εμφανίζεται στο δημόσιο λόγο η παράταξη του κ. Αναγνωστόπουλου,  ασφαλώς συμπεραίνουμε πως έχει αποκλειστικό και μόνο στόχο τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Ενδεικτικά θυμίζουμε τις τρεις παρεμβάσεις των τελευταίων ημερών (φωτισμός οδού Καραμανλή, προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και σήμερα η τρίτη περίπτωση), όπου και στις τρεις ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης η παρούσα δημοτική αρχή καταρρίπτει κάθε ισχυρισμό που επιχειρήθηκε να αποτελέσει αντιπολιτευτικό λόγο. 

Για μία ακόμα φορά, η ουσία θυσιάζεται στο βωμό των εντυπώσεων. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη που θα συμβεί ξανά. Δυστυχώς…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου