Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Δ. ΔΕΛΦΩΝ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Άλλοι μιλούν για έργα και άλλοι τα πραγματοποιούν


 Την στιγμή που ανακοινώνεται η πραγματοποίηση ενός ακόμα σημαντικού έργου για την Ιτέα, αυτό του φωτισμού του Λόφου των Αγίων Αναργύρων, το οποίο υπήρξε αίτημα πολλών χρόνων της τοπικής κοινωνίας, ....την ώρα που η περιοχή ετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων του πλήρως ανακατασκευασμένου κλειστού γηπέδου, η παράταξη Ανανεωτική Δύναμη, του κ. Λουκά Αναγνωστόπουλου, σπεύδει να μας «ενημερώσει» για τη λύπη της, όπως λέει, καθώς «υπάρχουν έργα που κρατούνται πίσω για μικροπολιτικές και όχι μόνο σκοπιμότητες».

Κι όλα αυτά, για τη Δ.Ε. Ιτέας, για την οποία η παρούσα Δημοτική Αρχή, υλοποίησε ή δρομολόγησε κορυφαία έργα, από το 2019 έως και σήμερα.

Στον ίδιο μοτίβο των παρεμβάσεών της με την προηγούμενη θητεία, αλλά και κατά την προεκλογική περίοδο, με νωπή την κρίση των πολιτών επ’ αυτής, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας συνεχίζει να ρίχνει νερό στο μύλο ανούσιων αντιπαραθέσεων, στις οποίες η παράταξη «Επιλογή ευθύνης» ουδέποτε επέλεξε να συμμετάσχει, εστιάζοντας στην ουσία που αφορά τους πολίτες, δηλαδή την παραγωγή έργων και όχι… ανέξοδων λόγων.

Αν υπάρχει βέβαια κάτι που αξίζει να πιστώσουμε στην παράταξη του κ. Αναγνωστόπουλου, το οποίο αναφέρεται στην πρόσφατη ανακοίνωσή της, είναι ότι δηλώνει δικαιωμένη, καθώς έργα που γίνονται στο Δήμο Δελφών υπάρχουν στο… πρόγραμμά της. Αξιοσημείωτη αναφορά, η οποία μας οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα, βάσει των λεγομένων της, πως άλλοι μιλούν για έργα κι άλλοι εργάζονται και τα πραγματοποιούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου