Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για τη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς.


 Ημέρα γιορτής για τη Γραβιά την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, καθώς γιορτάζει ο πολιούχος της Άγιος Αθανάσιος.....

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από χθες Τετάρτη, με την τέλεση του Μέγα Εσπερινού, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστου και συνεχίστηκαν σήμερα με τη θεία λειτουργία, ενώ ακολούθως ο Δήμος Δελφών πραγματοποίησε και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για τη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς.

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γραβιάς το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αθηνά Χριστοδούλου, κ. Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη, κ. Αθανάσιος Αδαμάκος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Δελφών κ. Αθανάσιος Μανανάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Μανανάς, κ. Χριστίνα Κορομπίλη και κ. Μαρίνος Λύτρας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Πέγκυ Αραβαντινού, Πρόεδροι και μέλη Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων κ.α..

Την εκδήλωσε πλαισίωσε το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας, υπό τη διεύθυνση της κ. Εύας Γεωργούλα, το οποίο ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους αποσπώντας το θερμό χειροκρότημά τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου