Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

"Αποθέωση για Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιώργο & Στέλιο Γκόλγκαρη στην Κύπρο."

Αποθέωση για τον Έλληνα τραγουδοποιό Νίκο Πορτοκάλογλου και τους διεθνώς καταξιωμένους Έλληνες κιθαριστές Στέλιο & Γιώργο Γκόλγκαρη, στην σύμπραξη τους ως σολίστ με τις 200 κιθάρες της  Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου, στις συναυλίες τους το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό.....
Ήταν μια ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου και του Νίκου Πορτοκάλογλου, σε ένα μουσικό υπερθέαμα για φιλανθρωπικό σκοπό, στα κατάμεστα και τις δύο μέρες Θέατρα της Κύπρου!
Η Διεύθυνση της Ορχήστρας και οι Ενορχηστρώσεις ήταν του Αντώνη Μυτακίδη, ενώ σολίστ ήταν επίσης το Cyprus Guitar Trio. Καλλιτεχνικός Διευθυντής της πρωτότυπης αυτής μουσικής ιδέας ήταν ο Καθηγητής Κιθάρας του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας Αντώνης Κοϊζας. 
Συμμετείχαν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων ΥΠΑΝ ενώ στο στο Τραγούδι ήταν η Μαρίνα Βερζανλή.
Η παράσταση αποτέλεσε μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικούς τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου να προβάλλει τα τραγούδια πάντα με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, αλλά και με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου