Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 11 π.μ. - Κινητοποίηση Αλληλεγγύης έξω από το Νοσοκομείο


 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 11 π.μ. 

Κινητοποίηση Αλληλεγγύης έξω από το Νοσοκομείο...

Οι εργαζόμενες στην καθαριότητα του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας για ακόμη μια φορά βρίσκονται αντιμέτωπες με οφειλόμενα ποσά (υπερωρίες, νυχτερινά, αργίες και διαφορές στη μισθοδοσία), ασφαλιστικές εισφορές και καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας από τον εργολάβο με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ» στον οποίο έχουν προσληφθεί. 

Πρόκειται απ’ ό,τι φαίνεται για πάγια τακτική του συγκεκριμένου εργολάβου, αφού και στο παρελθόν είχε ανάλογη τακτική με αποτέλεσμα οι συναδέλφισσες να βρίσκονται υπό μόνιμο καθεστώς ανασφάλειας και οφειλόμενων δεδουλευμένων, τη στιγμή που η εντατικοποίηση χτυπάει κόκκινο.

Οι εργαζόμενες, διεκδικώντας τα αυτονόητα, πραγματοποιούν τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη δίωρη στάση εργασίας για τις ώρες 11π.μ. έως 1μ.μ. 

Καλούμε τα Σωματεία, τους μαζικούς φορείς, όλους και όλες όσοι έχουν συμφέρον από την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Άμφισσας, κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο που αηδιάζει μ’ αυτό το αίσχος, να δείξουν την αλληλεγγύη τους στις γυναίκες που ξεπερνούν καθημερινά τους εαυτούς τους για να διατηρούν καθαρό το Νοσοκομείο της Άμφισσας.  

Η είσοδος εργολάβων στον ευαίσθητο τομέα της υγείας αυτά τα αποτελέσματα έχει: Τσακισμένα εργασιακά δικαιώματα και εντατικοποίηση, γιατί οι εργολάβοι ενδιαφέρονται για το κέρδος και όχι για την απρόσκοπτη λειτουργία των υγειονομικών δομών. Η καθαριότητα εναπόκειται στην υπερπροσπάθεια και το φιλότιμο του προσωπικού σε σημείο εξάντλησης. Γι’ αυτό δυναμώνουμε τον αγώνα, για να ενταχθούν όλοι οι εργολαβικοί στο μόνιμο προσωπικό του Νοσοκομείου. Δυναμώνουμε τον αγώνα για να ενισχυθούν συνολικά οι Υγειονομικές Δομές της περιοχής με υποδομές και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Για να εξασφαλίζεται η Υγεία του λαού της περιοχής. 

Απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στις καθαρίστριες του ΓΝ Άμφισσας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου