Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

ΔΗΜ. Ζελιαναίος: Ειλικρινείς ευχές για ένα διαφορετικό 2024 με υγεία , ειρήνη σε όλο τον κόσμο

Φίλες και φίλοι χρόνια πολλά!

Λίγες ώρες πριν την Δύση του 2023 νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας έστω και με τον τρόπο αυτής της επικοινωνίας ευχές και σκέψεις και όχι μόνο για την νέα χρονιά!....

Όμως πριν από τις ευχές θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά και ξανά όλες και όλους που σταθήκατε και συμπορευτήκατε μαζί μας στις απερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!

Και δεν είσαστε λίγοι, για το σύντομο αγωνιστικό διάστημα των 4 μηνών είσαστε παρά πολλοί!

Εσείς μας δώσατε  την ευκαιρία και την τιμή να ορκιστούμε τις προάλλες από το βάθρο  της αντιπολίτευσης δίνοντας  όρκο τιμής  να υπερασπιζόμαστε και να προασπίζουμε τα συμφέροντα του τόπου με άλλα λόγια!

Εμείς στο πρόσωπο σας δεσμευόμαστε  να είμαστε εκεί δίπλα σας, σε όλους τους συνδημότες, σε όλους τους φίλους, σε όλους τους συγχωριανούς μας, ψηφοφόρους και μη, για το δίκαιο όχι το άδικο, το αληθές όχι το ψεύτικο, το δημιουργικό όχι το πλασματικό, για τις χαρές αλλά και τις λύπες!

Φίλες και φίλοι, οφείλω αυτές τις γιορτινές ημέρες να αναφερθώ και στην απώλεια του Δημήτρη μας (Βασιλείου) , ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας , έναν άνθρωπο που δεν τον είχαμε ανάγκη μόνο εμείς σαν ομάδα  αλλά τον είχε ανάγκη ο τόπος και πολύ περισσότερο η οικογένεια του!

Εξίσου αυτοδιοικητικά ανάγκη είχε ο τόπος και τους συμβούλους της προηγούμενης θητείας, τον Γιώργο Ξηρομερίτη  και τον Γιώργο Στάθη.

Έχουμε ηθική υποχρέωση να τους μνημονεύουμε όλους από το μετερίζι που έχει διατελέσει ο καθένας και να τους ευγνωμονούμε γι’αυτό.

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί στην ζωή μας όλα γίνονται με το κατάλληλο “timing” πριν έρθει η νέα χρόνια να κάνουμε την αυτοκριτική μας όχι φειδωλά αλλά εγωιστικά και χωρίς υποκρισία. 

Να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να τα περιορίσουμε έως απαλοιφής τους, να επαινέσουμε τα καλά και να τα επαναλάβουμε ,να τιθασεύσουμε τον εγωισμό μας ώστε η νέα χρόνια να μας βρει με νέες ιδέες και προθέσεις.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, φοβούμενοι για το μέλλον, είναι ευκαιρία όλοι μαζί να αγκαλιαστούμε και να εργασθούμε σκληρά για ένα καλύτερο αύριο. 

Εμείς που πατάμε σε τούτη την γη το χρωστάμε στους προηγούμενους από εμάς για να το αφήσουμε παρακαταθήκη στη επόμενη γενιά.

Με αυτές τις σκέψεις και με ανάμεικτα συναισθήματα θέλω να ευχηθώ σε όλους και όλες,  φίλους και μη , ειλικρινείς ευχές για ένα διαφορετικό 2024 με υγεία , ειρήνη σε όλο τον κόσμο , προκοπή και πρόοδο ,δημιουργία ,ευημερία και αγάπη!

Χρόνια πολλά καλή χρόνια να έχουμε !!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου