Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση του Δημάρχου Δελφών κ. Π. Ταγκαλή με τον Περιφερειάρχη κ. Φ. Σπανό

Π. Ταγκαλής: «Κοινός στόχος Δήμου και Περιφέρειας η ανάπτυξη της περιοχής» ...

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό, πραγματοποίησε στα Γραφεία της Περιφέρειας στη Λαμία, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής.

Στην ατζέντα της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιου Δελμούζου, υπήρξε καταρχάς η πορεία των έως σήμερα ενταγμένων έργων που δρομολογήθηκαν από τη συνεργασία των δύο φορέων της Αυτοδιοίκησης και βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και η προετοιμασία ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, η οποία συμπίπτει και με τη νέα προγραμματική περίοδο. 

Ανταλλάχτηκαν απόψεις, ετέθησαν στο τραπέζι έργα που αποτελούν προτεραιότητα και συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές, στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που υπάρχει έως σήμερα, να συνεχιστούν οι προσπάθειες προς την ίδια κατεύθυνση, που έχει ως μοναδικό στόχο την πραγματοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών παρεμβάσεων για την περιοχή. Επίσης, συζητήθηκε το γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας και το πως αυτή θα αποδώσει μελλοντικά οφέλη σε σειρά από τομείς, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός κ.α.. 

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ευχαρίστησε τον κ. Φάνη Σπανό για την έως σήμερα συνεργασία και την αρωγή του σε θέματα που κατά καιρούς ετέθησαν, δηλώνοντας: «Δήμος και Περιφέρεια βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση, η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη από τη δρομολόγηση και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και θα δώσουν στην περιοχή την ώθηση που πρέπει, ατενίζοντας με καλύτερες προϋποθέσεις το μέλλον». 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου