Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων του συνδυασμού "Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!"

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων του συνδυασμού μας "Ένας Δήμος... Ένα Μέλλον!", με τη συμμετοχή του κόσμου να στέλνει ισχυρό μήνυμα νίκης.....

Μέλη και φίλοι του Συνδυασμού κατέκλυσαν, και τις τρεις μέρες, τα εκλογικά μας κέντρα - σε Ελάτεια, Κάτω Τιθορέα και Αμφίκλεια - αναγνωρίζοντας το έργο μας και αγκαλιάζοντας τον νέο μας αγώνα. 

Η συμπόρευση των τεσσάρων τελευταίων ετών, η ενότητα και η συνεργασία αποτελούν την αφετηρία της εκ νέου κοινής μας προσπάθειας για ολοκλήρωση του προγράμματός μας, με την εμπιστοσύνη των δημοτών, στο όραμα ενός Δήμου με ένα Μέλλον, να παραμένει κινητήρια δύναμη.

Μέχρι και την 8η Οκτωβρίου, τα εκλογικά κέντρα θα είναι το σημείο αναφοράς μας. Εκεί θα υποδεχόμαστε πολίτες και εκεί θα βρίσκετε το προεκλογικό υλικό μας, όπως το πλήρες πρόγραμμά μας, κάρτες των υποψηφίων, ψηφοδέλτια του Συνδυασμού και σχετικές πληροφορίες. Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις.

Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων μας αφήσαμε το έργο μας να μιλάει για εμάς. Το ίδιο θα κάνουν και οι φωτογραφίες. Συνεχίζουμε Δυναμικά για έναν Δήμο σύγχρονο με ένα Μέλλον φωτεινό!

























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου