Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Πλαίσιο Συνεργασίας με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας ΤΙΘΟΡΕΑΣ με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζελιαναίο, συμπορευόμαστε σε κοινά αποδεκτή συμφωνία που στηρίζεται στο τρίπτυχο όραμα μας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το δήμο μας: .....

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αναλυτικότερα συμφωνούμε στα εξής για τον Δήμο μας:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΤΙΜΗ αντιμετώπιση των χωριών του Δήμου μας και καλλιέργεια ενιαίας Δημοτικής συνείδησης. Άρση των ανισοτήτων μεταξύ των Δημοτικών Ενοτήτων, ως προς την κατανομή έργων, μελετών και αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων (καθαριότητα, συχνή αποκομιδή απορριμμάτων & πλύσιμο κάδων, επισκευές αλλά και επεκτάσεις  πεζοδρομίων, ασφαλτοστρώσεις, αναπλάσεις δρόμων, ηχομόνωση εκατέρωθεν των γραμμών του τρένου εντός οικισμού).

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΞΕΚΑΘΑΡΗ και μαχητική ενεργοποίηση για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και ιδιαίτερα για την ΜΗ εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα βουνά μας. Προστασία των δημόσιων αγαθών όπως του νερού και των πηγών του Παρνασσού. ΤΟ ΝΕΡΟ και τα βουνά μας ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ σε ιδιωτικά συμφέροντα, ιδιαίτερα σε καιρούς έντονης κλιματικής αλλαγής και φαινομένων λειψυδρίας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ 

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ των διαθέσιμων πόρων και πλεονεκτημάτων του κάθε χωριού μας και παραγωγική ανασυγκρότηση της Τοπικής Οικονομίας για να μείνουν οι νέοι στα χωριά μας, όπως:  α) Λειτουργία Προαστιακού Σιδηροδρόμου με συχνά δρομολόγια ΑΘΗΝΑ - ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑ. β) Διεκδίκηση Ίδρυσης σχολής μηχανοδηγών στην Κάτω Τιθορέα. γ) Διεκδίκηση δημιουργίας ΙΕΚ με ειδικότητες αγροκτηνοτροφικές δ) Αναδασμός στην κοιλάδα του μέσου ρου Κηφισού.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ στήριξη των ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, όπως οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι Σύλλογοι Νεολαίας και Γυναικών που παράγουν πολιτισμό και δίνουν ζωή στα χωριά μας. Παράλληλα επιδιώκουμε την ανάδειξη της Ιστορικότητας και των Μουσείων όλης της περιοχής (Σπηλιά Οδυσσέα Ανδρούτσου, Αρχαιολογική Συλλογή Τιθορέας, Δημιουργία Μουσείου τρένων, καπνού κλπ).

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ της Δημοτικής αρχής και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλων των δημοτών και όλων των Συλλόγων και Φορέων των χωριών μας. Συνεργασία, Επικοινωνία και τακτικές Συνελεύσεις και συναντήσεις με στόχο την ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των δημοτών.  

Επιμένουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας και σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτόν τον αγώνα μαζί μας.

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. ΤΙΘΟΡΕΑΣ

Γρίβας Κωνσταντίνος 

Δενδρουλάκη Ασημίνα 

Κατσαρού Χήνα Μάρθα

Λιγνού Μαίρη 

Μπατσούτα Μαρία 

Παπαγεωργίου Λουκάς 

Πόρρος Παναγιώτης  

Ράπτης Μάρκος 

Σκουτέρης Γιώργος 

Σχοινάς Λουκάς 

Τζουβάρα Άλτα 

Τριφύλλης Γιώργος 

Φινέ Ιωάννα

Χότζα Αργυρώ

Χράς Μαρίνος

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ

Ευαγγελία Γρίβα

Κατερίνα Γκελεστάθη

Γώγα Κατσαρού

Βαλένα Λιγνού 

Μπάμπης Μπάτσος

Αναστασία Παπαγεωργίου

Πάνος  Υφαντής

Στάθης Χατζημάρκος

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΔΙΟΥ

Θεοχαροπούλου  Ελένη

Λουκαντζίκου Μαργαρίτα

Παπαχαραλάμπους Χαράλαμπος 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΙΘΟΡΕΑΣ

Βασιλικός Γεώργιος

Κοπανάκη Γεωργία

Τάσιου Κωστίτσα

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Χήνας Γιώργος

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

Χράς Λεωνίδας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου