Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στην Αγία Ευθυμία, θα εορταστεί πανηγυρικά η Γέννηση της Θεοτόκου στον ομώνυμο κεντρικό Ιερό Ναό...... Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής:
Την παραμονή, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και από ώρα 7.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Στη συνέχεια και από ώρα 8.00 μ.μ. θα ακολουθήσει ιερά λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας μας.
Ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, από τις 7.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Θα είμαστε όλοι εκεί για να εορτάσουμε την Υπεραγία Θεοτόκο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.