Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Εκλογές ΟΤΑ 2023 με το iparnassos.gr


Εκλογές ΟΤΑ 2023, 

 Σε Εκλογές Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, 

Εκλογές Δήμος Δελφών, 

Δήμος Δωρίδος, 

Εκλογές Δήμος Λαμιέων, 

Εκλογές Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Εκλογές ΠΕ Βοιωτίας, 

Εκλογές ΠΕ Φθιώτιδας, 

Εκλογές ΠΕ Φωκίδας, 

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε κι επίσημα, μαζί και η αντίστροφη μέτρηση για την Κυριακή της Κάλπης, στις 8 Οκτωβρίου.....

Το iparnassos, προκειμένου να καλύψει την ανάγκη των πολιτών για έγκυρη, γρήγορη, εύκολη και σφαιρική ενημέρωση για τις θέσεις των υποψήφιων αιρετών και τη δραστηριότητα των συνδυασμών μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας και όχι μόνο, δημιούργησε μια αυτόνομη ενημερωτική πύλη, όπου ο αναγνώστης θα βρίσκει ανά πάσα στιγμή συγκεντρωμένη όλη την ειδησεογραφία που αφορά  ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. 

Η πλοήγηση είναι κάτι περισσότερο από εύχρηστη και προσιτή, ακόμα και στον μη εξοικειωμένο με την ψηφιακή ειδησεογραφία χρήστη!

Πατώντας πάνω στο  λογότυπο iparnassos Εκλογές ΟΤΑ 23, δεξιά από το κεντρικό λογότυπο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, εισέρχεστε σε ένα αυτόνομο ιστότοπο μέσα στο iparnassos.gr, σε ένα αυτοτελές σάιτ μέσα στο σάιτ, εισέρχεστε δηλαδή στο portal των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023!

Αν μπαίνετε από το κινητό σας, πατήστε στην ένδειξη με τις τρεις οριζόντιες γραμμές δίπλα στο λογότυπο, η οποία αποτελεί το μενού του site, κι από εκεί επιλέξτε “ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ 2023”, ώστε να μπείτε στο site των αυτοδιοικητικών εκλογών του iparnassos.

Οι ενότητες, κάτω από το λογότυπο, παραπέμπουν συγκεντρωτικά στην ειδησεογραφία για τις επιμέρουςς ενότητες ανά Δήμο και Περιφερειακή Ενότητα, σε αναλογία με τις γνωστές σας και καθιερωμένες ενότητες του κεντρικού σάιτ.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε είτε συνολικά για την ειδησεογραφία των αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιοχή μας, που εκκινεί χρονικά από αναρτήσεις προεκλογικού χαρακτήρα από τις αρχές του καλοκαιριού, είτε ανά ενότητα ενδιαφέροντος πατώντας πάνω σε κάθε ετικέτα.

Πρόσθετα, παρέχονται απαραίτητες πληροφορίες χρηστικού χαρακτήρα, τόσο για τους υποψήφιους όσο και για τους πολίτες, αναφορικά με τη νομοθεσία που διέπει τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και τα αποτελέσματα των προηγούμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, του 2019.

Το “μητρικό” site, iparnassos. gr,  συνεχίζει να λειτουργεί αυτόνομα και κανονικά όπως πάντα, με την υπόλοιπη ρέουσα ειδησεογραφία της επικαιρότητας.

Για πλήρη ενημέρωση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, λοιπόν, από τώρα και στο εξής, και ως το πέρας των εκλογών με τα αποτελέσματα και τη σταυροδοσία των υποψηφίων, μόνο iparnassos Εκλογές ΟΤΑ 23

Mε την διαχρονική εμπειρία, την τεχνογνωσία, την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της Εν Δελφοίς και του  iparnassos.gr !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου