Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Η ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Άμφισσας πραγματοποιεί τουρνουά ποδοσφαίρου "Street football " ποδόσφαιρο στις γειτονιές.

Έπειτα από κοινού σκέψη των συνδιοργανωτών του προέδρου της "ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ" Αγγέλου Θεοφάνη και του προέδρου της "Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας" Παναγιώτη Μερινόπουλου αποφασίστηκε ότι το τουρνουά θα είναι αφιερωμένο ....

στην μνήμη των αδικοχαμένων δύο φιλάθλων της ομάδας του Άρη "Άλκη Καμπανού" και της ομάδας της Α.Ε.Κ "Μιχάλη Κατσουρή".


Στα πλαίσια αυτού του τουρνουά θα μοιραστούν μπλουζάκια με τα ονόματα των δύο φιλάθλων στο πίσω μέρος της μπλούζας και θα αναγράφετε και η επιθυμία όλων μας να μην ξανασυμβεί "ΠΟΤΈ ΞΑΝΆ" τέτοιο απάνθρωπο γεγονός. 

Επίσης θα υπάρχει και ένα μεγάλο μπάνερ με τα δύο παιδιά μαζί να κάθονται το ένα με το άλλο δίπλα-δίπλα έτσι όπως πρέπει να κάθονται όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι. 

Σε όλα τα παιχνίδια προσκαλούμε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια καθώς και τους γονείς να έρχονται με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας και να πλημμυρίσουμε με χρώματα της γειτονιές που θα παίξουμε ποδόσφαιρο και να δώσουμε ως Άμφισσα ως Φωκίδα το δικό μας μήνυμα σε όλους αυτούς που δηλητιριάζουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. 

Ως φόρο τιμής προς τους δύο αδικοχαμένους φιλάθλους θα υπάρχει κατά την διάρκεια όλων των ημερών που θα διαρκέσει το τουρνουά κυτίο που θα μπορεί ο καθένας μας να συμβάλει οικονομικά "είς μνήμη" των δύο παιδιών και τα όποια έσοδα θα διαθέτουν έπειτα από επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή στο σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος  Φίλων Παιδιών με καρκίνο".


Τα τουρνουά θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 21/8 στη γειτονιά των "Κολοβατιανών" πάνω από το νοσοκομείο Άμφισσας, στις 24/8 στις εργατικές κατοικίες απέναντι από τους "Άγιους Αποστόλους", στις 28/8 στην γειτονιά του "Συνοικισμού",στις 29/8 στο "Γυμνάσιο Άμφισσας " και τέλος στις 30/8 στο καθιερωμένο πλέον event στην πλατεία Ησαΐα. 

Όλα τα τουρνουά έχουν ώρα έναρξης στις 18:00 μ.μ.

Για πληροφορίες για την διεξαγωγή του τουρνουά καλέστε στο 6987932420.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου