Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Παρνασσού ο Θανάσης Αδαμάκος

Γεννήθηκα το 1985 και μεγάλωσα στην Πολύδροσο. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Θάνου και πατέρας δυο παιδιών.....

Σπούδασα στο ΑΤΕΙ Μεσολογγίου στο τμήμα τεχνολογίας γεωπονίας. Διατηρώ αγροτική επιχείρηση με εμπόριο ζωοτροφών και φυτών μεγάλης καλλιέργειας.

Έχω εργαστεί από το 2011 έως 2017 ως εποχικός υπάλληλος στην ΈΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΏΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ στο τμήμα επιδοτήσεων. Από το 2018 έως σήμερα είμαι συνεργάτης της ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΠΌΝΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και από το 2016 εως τον Ιανουάριο του 2023 αντιπρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΏΡΩΝ. Διετέλεσα πρόεδρος του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΎ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΠΟΛΎΔΡΟΣΟΥ από το 2013 έως 2018.

Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση αρχίζει το έτος 2014 και την εκλογή μου ως τοπικός σύμβουλος στην ΤΚ Πολυδρόσου και το 2019 ως Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δελφών και από 01/11/2021 εως σήμερα Αντιδήμαρχος ΔΕ Παρνασσού.

Γιατί επιλέγω να συμμετάσχω στο συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Ταγκαλή:

-Γιατί παρά τις πολλές δυσκολίες και σε πολλά επίπεδα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει με το ξεκίνημα κιόλας της θητείας του, κατάφερε να διατηρήσει το Δήμο αλώβητο και να ενισχύσει την αναπτυξιακή του προοπτική.

-Γιατί η τετραετία που πέρασε διακρίθηκε από απόλυτη διαφάνεια και πλήρη σεβασμό του δημοσίου χρήματος!

-Γιατί είναι εργατικός και μεθοδικός, με ξεκάθαρη στρατηγική σκέψη και στόχευση για την προκοπή του τόπου.

-Γιατί κράτησε την δημοτική μας παράταξη συμπαγή και ενωμένη και γιατί ο ίδιος είναι ο κύριος εγγυητής της αποτελεσματικής διευρυνσής της, συνθέτοντας πείρα και ενθουσιασμό για το κοινό καλό.

-Γιατί από συστάσεως της παραμελημένης και ξεχασμένης καλλικρατικής δημοτικής ενότητας Παρνασσού για πρώτη φορά την τελευταία διετία εκτελέστηκε Τεχνικό Πρόγραμμα, και σε σημαντικό βαθμό βασισμένο σε δικούς μας πόρους!

-Γιατί είναι εκείνος που μπορεί να δώσει ξανά την προστιθέμενη αξία που χρειάζεται η δημοτική ενότητα Παρνασσού αλλά και όλος ο Δήμος!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου