Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Άμφισσας ο κ. Ανδρέας Σολτάτος

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Σολτάτου, εν ενεργεία Αντιδημάρχου της Δ/νσης Περιβάλλοντος, ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στη Δ.Ε.  Άμφισσας. ....

Είμαι ο: 

Ονομάζομαι Ανδρέας Σολτάτος και είμαι γιος του αείμνηστου ε.α. αστυνομικού Γεωργίου Σολτάτου από την Αγία Ευθυμία. Εργάζομαι στον ΔΕΔΔΗΕ Άμφισσας και είμαι παντρεμένος με τη Φωτεινή Λύτρα η οποία εργάζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και έχουμε μια κόρη την Αναστασία.

Το 2007-2008 Διετέλεσα Πρόεδρος στο Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών «Ο Άγιος Ευθύμιος», ενώ εκλέχθηκα και διετέλεσα για δυο θητείες Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Ευθυμίας, από το 2011 έως το 2019. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Επιλογή ευθύνης» και Δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή. 

Από την 1η Μαΐου 2023 έχω την τιμή να μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Δελφών τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πράσινου, τα οποία ασκώ έως και σήμερα. 


Γιατί Επιλογή Ευθύνης: 

Η θητεία που ολοκληρώνεται υπήρξε μία από τις πιο ιδιαίτερες των τελευταίων δεκαετιών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Υπό πρωτόγνωρες συνθήκες όσοι άσκησαν διοίκηση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες απαίτησαν αυξημένα αντανακλαστικά προκειμένου όλα όσα παρουσιάστηκαν να αντιμετωπιστούν στον καλύτερο βαθμό, χωρίς παράλληλα να λειτουργήσουν εις βάρος του αρχικού σχεδιασμού. 

Στο Δήμο Δελφών, υπό τις πολιτικές οδηγίες του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, τολμώ να πω ότι ο βαθμός ανταπόκρισης στις συγκεκριμένες ανάγκες υπήρξε τέτοιος ώστε οι κύριοι στόχοι που είχαν τεθεί να επιτευχθούν, ξεπερνώντας με επιτυχία κάθε εμπόδιο που παρουσιάστηκε. Αυτό αποτελεί τρανή απόδειξη του τρόπου οργάνωσης πλέον του Δήμου μας, ο οποίος λειτουργεί έχοντας σταθερές βάσεις, υλοποιώντας με επιτυχία ένα τεράστιο πρόγραμμα παρεμβάσεων, αλλά και χαράσσοντας με αισιοδοξία την επόμενη  μέρα. 

Υπό αυτές τις συνθήκες και όντας έως σήμερα μέλος αυτής της προσπάθειας συνεχίζω να θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του συνδυασμού μας αλλά και των πολιτών, εκτιμώντας πως η πορεία που έχει χαραχθεί θα πρέπει να έχει συνέχεια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου