Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών για τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023, περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμά τους εκδηλώσεις που ξεχώρισαν για την ποιότητά τους αλλά και για την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, πέρασαν στην ιστορία, ίσως, ως τα πλέον πετυχημένα στην μακρόχρονη πορεία του θεσμού. ....

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2023 διήρκεσαν από τις 5 έως τις 19 Αυγούστου, με εκδηλώσεις κάθε ημέρα. Τα μελτέμια του Αυγούστου, ευτυχώς, δεν στάθηκαν εμπόδιο και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε στο σύνολό του με μεγάλη επιτυχία. Με την ολοκλήρωση των φετινών ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πραγματοποίησή τους και πιο συγκεκριμένα:

Τον Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) τόσο για την παρουσία του όσο και για τη διασκευή σε μονόπρακτο του διηγήματος του Γ. Σκαρίμπα «Petrleum e Dijelmen Company», το οποίο παρουσιάστηκε στην εναρκτήρια εκδήλωση.

Τους ηθοποιούς Χαρά Κονταξάκη και Νίκο Παντελίδη οι οποίοι απέδωσαν σε μορφή θεατρικού αναλογίου το παραπάνω έργο.

Τον Δημήτρη Καντιώτη για την σκηνοθεσία του στο προαναφερθέν θεατρικό αναλόγιο.

Τον μουσικό Δημήτρη Χιώτη για την παρουσίαση δυο εξαιρετικών συνθέσεών του με αφορμή τη συμπλήρωση 130 χρόνων από τη γέννηση του Σκαρίμπα στην Αγία Ευθυμία.

Τους νέους μας Παύλο Καπετανάκη, Βίλλη Καρανάσου, Στάθη Κυριάκη και Ζαφείρα Παλούκη που, ως οργανωτική επιτροπή του Mionia Run, για μήνες μόχθησαν (κυριολεκτικά) διαμορφώνοντας δυο μεγάλες διαδρομές (23,5 και 9,8 χλμ.), βρήκαν χορηγούς, ασχολήθηκαν με τα πάρα πολλά πράγματα που χρειάζεται ένας τέτοιος αγώνας και διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τον 4ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου MioniaRun. Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν την συμπαράσταση πολλών ακόμη νέων αλλά και μεγαλύτερων. Για όλα αυτά που δεν μπορούν να αναφερθούν σε ένα γενικό ευχαριστήριο θα υπάρξει αναφορά σε ειδική ανακοίνωση-ευχαριστήριο για το MioniaRun.

Τον Θεόφιλο Ευθ. Αγαπητό για την ενδελεχή και επίπονη έρευνά του που είχε ως τελικό αποτέλεσμα την έκδοση του βιβλίου του «Α.Σ. Η Μυωνία Αγίας Ευθυμίας, Μισός αιώνας ποδοσφαιρικής παρουσίας».

Την Ε.Π.Σ. Φωκίδας όσο και τον Πρόεδρό της Φάνη Αγγέλου τόσο για την παρουσία τους στην παρουσίαση του παραπάνω βιβλίου όσο και για την χορηγία τους για κάλυψη μέρους των δαπανών έκδοσής του.

Τον π. Χρήστο Λυκουρέση και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίας Ευθυμίας για την συμβολή τους στην πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. του Αγίου Ευθυμίου.

Τους χορηγούς του βραβείου «Επαμεινώνδας Ρουμάνης» Ρόη και Τίμο Σπ. Λύτρα.

Το παιδικό-εφηβικό χορευτικό τμήμα της Αγίας Ευθυμίας και την χοροδιδάσκαλό τους Ζέφη Μιχαηλίδη για την εξαιρετική παρουσίαση παραδοσιακών χορών.

Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τον Πρόεδρό του Δημήτρη Κωνσταντίνου, τον ιατρό Δημήτρη Μπουργανό και την μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Άμφισσας για τη διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και τους αιμοδότες που συμμετείχαν σ’ αυτή.

Τον ψυχολόγο Θάνο Καλογιάννη και την ιατρό Έφη Λαλλά για την υλοποίηση της ημέρας ευαισθητοποίησης για την άνοια και την πραγματοποίηση πλήθους tests (ερωτηματολόγια) σε άτομα άνω των 60 χρονών.

Το προσωπικό που, υπό σχετικά αντίξοες συνθήκες (αέρας), με απόλυτο επαγγελματισμό υλοποίησαν όλες τις προβολές του Φορητού Πλανηταρίου.

Όλους (μικρούς και μεγάλους) που συμμετείχαν στους αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5.  

Τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη δημοτική βραδιά χαρίζοντάς μας μια  εξαιρετικά πετυχημένη εκδήλωση.

Τους Γιάννη Ανδρ. Γλυμή, Στάθη Δημ. Καραηλιά και Χρήστο Αθ. Καραμέρη που, με την προσφορά καρεκλών, βοήθησαν να καλύψουμε μέρος της πολύ αυξημένης συμμετοχής κόσμου στη δημοτική βραδιά.

Τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας και τον Δημήτρη Μητράκο (σύζυγο της Χριστιάνας Τηλιγάδα) για την προσφορά κρασιών για τη δημοτική βραδιά.

Τον γνωστό συγγραφέα Γιάννη Καλπούζο για την ιδιαίτερα τιμητική παρουσία του στην παρουσίαση του βιβλίου του «Καλντερίμι».

Τις εκδόσεις Ψυχογιός και το βιβλιοπωλείο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ για την συνεισφορά τους στην άψογη παρουσίαση του βιβλίου.

Τους καλλιτέχνες Δάφνη Ζαχαριά και Ιάσονα Νικολόπουλο για τις μοναδικές ερμηνείες τους στην παρουσίαση του βιβλίου.

Την θεατρολόγο Κωνσταντίνα Μούρτου για την άψογη απόδοση αποσπασμάτων από το παραπάνω βιβλίο.

Όλους (μικρούς και μεγάλους) που έλαβαν μέρος στις αθλοπαιδιές.

Την αρχαιολόγο Ανθούλα Τσαρούχα για την άρτια ξενάγησή της στον αρχαιολογικό χώρο της Αγίας Ευθυμίας καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

Τον Κώστα Παπακωνσταντίνου, την Ιωάννα Λαζογεώργου και την Ένωση Σκακιστών Άμφισσας καθώς και τους συμμετέχοντες στην βραδιά σκακιού.

Τον Ευθύμιο Νικ. Τσελέ για την βοήθειά του σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πλ. Σταθοπούλου.

Τον Δημήτρη Ευθ. Κοτσώτα για το βάψιμο των παγκακιών της πλ. Σταθοπούλου.

Τα παιδιά του παιδικού-εφηβικού θεατρικού τμήματος της Αγίας Ευθυμίας καθώς και τη δασκάλα τους Κωνσταντίνα Μούρτου για την άψογη θεατρική παράσταση «Ο Μορμόλης».

Τα παιδιά που μας παρουσίασαν το ταλέντο τους στο «Αγιαθυμιά έχεις ταλέντο». 

Τους χορηγούς των εκδηλώσεων: ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ, Αλεξάνδρα Γλυμή-Κοσκόρου (Εργαστήριο Γαλακτοκομικών ΠΑΝΩ ΑΛΩΝΙΑ-Αγία Ευθυμία), ΕΥΔΑΠ ΑΕ, Ευθύμιο Χριστοφ. Παπαϊωάννου, ΜΥ ΚΤΕΟ και Στελλίνα Ψιμούλη (Φαρμακείο-Άμφισσα).

Τον Δήμαρχο Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Νίκο Λουπάκο για την κάλυψη μέρους των δαπανών μέσω του Δήμου Δελφών.

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιώργο Δελμούζο για την κάλυψη μέρους των δαπανών μέσω του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.

Τον συγχωριανό μας Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δ. Δελφών Ανδρέα Σολτάτο τόσο για την επίλυση κάθε σχετικού θέματος όσο και για την μεγάλη βοήθειά του στην οργάνωση των εκδηλώσεων.

Τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ευθύμιο Κατσαρέλη και την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας για την άριστη συνεργασία καθώς και για την παραχώρηση των κοινοτικών χώρων που πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις.

Όλους όσοι βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά είτε με την αγορά λαχνών, είτε με την προσφορά δώρων, είτε και με τα δυο.

Τους Μάρθα Βλαχοδήμου, Βίλλη Ηλ. Καρανάσου, Ρούλα Κουτσού, π. Σταμάτη Λαλλά, Κορνηλία Μπετεινάκη και Μαίρη Τζανάκη για τη διάθεση λαχνών.

Όλα τα τοπικά έντυπα ηλεκτρονικά μέσα που, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, πρόβαλαν τις εκδηλώσεις μας συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Τους εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχία των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2023 και για τους οποίους θα υπάρξει αναλυτική αναφορά στο προσεχές φύλλο των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Όλους όσοι (και ήταν πολλοί) μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά.

Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις και ανανεώνουμε την συνάντησή μας με όλους για το επόμενο καλοκαίρι, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2024. Μέχρι τότε περιμένουμε τις ιδέες σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.


Το Δ.  Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου