Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Τρεις απινιδωτές παρέδωσε σε σωματεία ο Δήμος Δελφών κατόπιν δωρεάς της εταιρείας Motor Oil

Π. Ταγκαλής: «Σημαντική ενίσχυση της ασφάλειας των αθλούμενων» ....

Τρεις απινιδωτές παρέδωσε ο Δήμος Δελφών σε αθλητικά σωματεία της περιοχής, κατόπιν δωρεάς της εταιρείας Motor Oil, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των αθλούμενων, έχοντας παράλληλη υψίστης σημασίας μέσα, τελευταίας τεχνολογίας, για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών. 

Πιο συγκεκριμένα, και μετά από την υπόδειξη της Διοίκησης της ΕΠΣ Φωκίδας, παραδόθηκαν τρεις απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας στα σωματεία Α.Σ. Φωκικός, Α.Σ. Ανδρούτσος Γραβιάς και Α.Σ. Διαγόρας Πολυδρόσου, τους οποίους ο Δήμος Δελφών παρέλαβε μετά από δωρεά της εταιρείας Motor Oil. 


Η βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου σε συνδυασμό με την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ώστε όλοι και περισσότεροι, νέοι και όχι μόνο, να επιλέγουν την άθληση ως μία υγιή καθημερινή ενασχόληση με πολλαπλά οφέλη. 

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ευχαριστεί δημοσίως την εταιρεία Motor Oil για τη σπουδαία κίνησή της, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή η πράξη αυτή να βρει μιμητές, καθώς εκτός της έμπρακτης βοήθειας που παρέχει, αποτελεί και ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα. «Ο Δήμος Δελφών, μετά από πρωτοβουλία του κ. Ευάγγελου Κούσουλα, αξιοποιεί την εν λόγω πράξη βοήθειας, συμβάλλοντας στη βελτίωση των μέσων που διαθέτουμε για την άθληση των πολιτών, αλλά και την αντιμετώπιση απευκταίων εκτάκτων αναγκών», δήλωσε ο κ. Ταγκαλής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου