Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Γραβιάς η κ. Αθηνά Χριστοδούλου

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κ. Αθηνά Χριστοδούλου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γραβιάς. ....

Γιατί συμμετέχω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023;

Κατόπιν της πρόσκλησης-πρότασης  που  είχα  από  τον συνάδερφο και νυν Δήμαρχο  κ. Παναγιώτη  Ταγκαλή  αποφάσισα  να  συμμετάσχω  στις  επερχόμενες  Δημοτικές  εκλογές  της  8ης Οκτωβρίου  2023  ως υποψήφια   Δημοτική  σύμβουλος  του  Δήμου  Δελφών, στη Δ. Ενότητα Γραβιάς  με το συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης».

Η εργασιακή μου εμπειρία στον Τεχνικό  τομέα  του  Δήμου μας, από  το  2005 μέχρι  και  σήμερα, μου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου, έχοντας ως κύριο εφόδιο τη γνώση. 

Λίγα λόγια για μένα:

Γεννήθηκα  στην Αθήνα το 1978 και κατάγομαι από την Μαριολάτα Φωκίδας.  

Ολοκλήρωσα τις Λυκειακές  μου σπουδές στην Λαμία το 1996. Το 1998 εισήχθη  στο Πανεπιστήμιο του Sussex του Ηνωμένου Βασιλείου από το οποίο και έλαβα τον Ιούλιο του 2001 τον τίτλο του Bachelor (BEng) ως Ηλεκτρολόγος και Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Συνέχισα τις ακαδημαϊκές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Surrey όπου έλαβα τον μεταπτυχιακό (MSc) μου τίτλο στην Κινητή και Δορυφορική Επικοινωνία  τον Ιουλίου του 2003. Είμαι μέλος του Τ.Ε.Ε. από το 2005 και έχω λάβει τον τίτλο του Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού  Υπολογιστών.

Επαγγελματικά εργάστηκα στο ιδιωτικό τομέα τόσο σε βιομηχανίες όσο και σε μελετητικά γραφεία ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το 2003 μέχρι και το 2005.

Από τον Ιούλιο του 2005 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμε στο ελεύθερο επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Φωκίδας και Ν. Φθιώτιδας

Από το 2007 μέχρι και το 2014, εργάστηκα ως ειδικός συνεργάτης των Δημάρχων του Καποδιστριακού Δ. Γραβιάς και του Καλλικρατικού Δ. Δελφών με την τοποθέτηση μου στις αντίστοιχες τεχνικές υπηρεσίες με αρμοδιότητα στο μελετητικό και κατασκευαστικό τομέα των δημοσίων έργων καθώς και την σύνταξη των δημοσίων συμβάσεων. 

Από τον Μάιο του 2020 μέχρι και σήμερα εργάζομαι ως ειδικός συνεργάτης του νυν Δημάρχου Δ. Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή με την τοποθέτησή μου  στην Τεχνική Υπηρεσία του Δ. Δελφών με αρμοδιότητα στο μελετητικό τομέα των δημοσίων έργων.

Φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω είναι η και η θέλησή μου για προσφορά στον τόπο μου, πλέον, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και αυτοδιοικητικά. 


Γιατί επιλέγω να συμμετάσχω στο συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Ταγκαλή; 

Έπειτα από τα τόσα χρόνια εργασίας μου στον Δήμο Δελφών και έχοντας προσωπικά συνεργαστεί με τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή τόσο σε θέματα του Δήμου μας όσο και σε επαγγελματικά θέματα, μετά βεβαιότητος δηλώνω ότι κατά την διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος, με τις τόσο πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, και κορυφαία αυτή της πανδημίας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που του δόθηκαν ανταποκρίθηκε επάξια στο ρόλο που του ανέθεσαν οι συμπολίτες μας, στο ρόλο του Δημάρχου.

Το ήθος του και η εργατικότητα του, μαζί με την άψογη συνεργασία του με όλες τις υπηρεσίες  του Δήμου μας, είχαν ως αποτέλεσμα να υλοποιηθούν εντός των προθεσμιών πολλά από τα έργα που είχαν προγραμματιστεί, όπως επίσης και να ομαλοποιήσει την καθημερινότητα όλων των τοπικών κοινοτήτων.

Για να συνεχίσει ο Δήμο μας την ανοδική του πορεία, χρέος όλων μας είναι να στηρίξουμε ανθρώπους όπως τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, άνθρωπο με στόχους, όραμα και γνώση. Η μόνη επιλογή,  η Επιλογή Ευθύνης.

Γιατί, όταν το ήθος συναντά την ικανότητα και την γνώση το αποτέλεσμα είναι ένας ΑΞΙΟΣ για την ενασχόληση με τα κοινά άνθρωπος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου