Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών την Πέμπτη 29-06-2023 σε μια εκδήλωση σεμνή και λιτή τίμησε μετά αρτοκλασίας τον προστάτη της Απόστολο Παύλο των Εθνών. ....

Η δοξολογία τελέστηκε από τον Εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδας κ. Θεοκτίστου,  Αιδεσιμολογιώτατο π. Δημήτριο Βλασίου στο Ιερό Ναΰδριο του Αγίου Αποστόλου Παύλου και Αγίου Αρτεμίου στον ισόγειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας. 

Μετά το πέρας της δοξολογίας ακολούθησε μικρή δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Άμφισσας, όπου πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις Τιμής Ένεκεν σε απόστρατους συναδέλφους μας για την πολυετή προσφορά τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, βράβευση σε τέκνο συναδέλφου για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, καθώς και βράβευση σε τέσσερις εταιρίες-επιχειρήσεις για την συνεχή αρωγή και στήριξη προς την Ένωσή μας, με τελικό αποκορύφωμα την συμμετοχή μας στους 2ους Παγκόσμιους Αγώνες της I.P.A. (International Police Association), ως μοναδικοί εκπρόσωποι του Ελληνικού Τμήματος. Τις ευχαριστήριες πλακέτες παρέλαβαν για την εταιρία "ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟΝ Α.Μ.Ε." ο κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης, για την εταιρία "ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε." ο κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Αθανάσιος, για το ξενοδοχείο "NAFSIKA PALACE HOTEL" ο κ. ΣΤΟΦΟΡΟΣ Ευθύμιος και για την επιχείρηση "Ελαστικά ΠΟΛΥΖΟΣ" ο κ. ΠΟΛΥΖΟΣ Βασίλειος.

Ευχαριστούμε θερμά τον π. Δημήτριο ΒΛΑΣΙΟΥ για τις ευχές, τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. ΔΕΛΜΟΥΖΟ Γεώργιο για την παρουσία του στην εκδήλωση μας και τη διαρκή στήριξή του στην ΙΡΑ Φωκίδας, τον Αντιδήμαρχο Δήμου Δελφών Δ.Ε. Γραβιάς και μέλος μας κ. ΜΑΝΑΝΑ Ιωάννη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας Α/Δ' κ. ΤΟΠΑΛΗ Κωνσταντίνο, Διοικητές Υπηρεσιών και συναδέλφους μέλη μας για την παρουσία τους. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση "CATERING OMFALOS" κ. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο για την άριστη οργάνωση και προσφορά του μπουφέ. 

Ο Απόστολος Παύλος να προστατεύει τις οικογένειές όλων μας και ευχόμαστε ασφαλείς υπηρεσίες στους συναδέλφους μας.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο


Ο  Πρόεδρος  - Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας - Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου