Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Μοίρασε χαμόγελα και χαρά το «Kids festival» του Δήμου Δελφών στην Ιτέα

Χρ. Πονήρη-Σεγδίτσα: «Πιο ισχυρό κίνητρο όλων η ευτυχία των παιδιών»

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 το «kids festival», στην Πλατεία Μαϊάμι στην Ιτέα.....

Ο Δήμος Δελφών, τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου, διοργάνωσαν μία ιδιαίτερη ψυχαγωγική εκδήλωση, μοιράζοντας στιγμές παιχνιδιού, χαράς και ξενοιασιάς στα παιδιά που παρευρέθηκαν. Ο υπαίθριος παιδότοπος που στήθηκε κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους για αρκετές ώρες, «ζωγραφίζοντας» στα πρόσωπά τους τα πιο όμορφα χαμόγελα. Η εκδήλωση περιλάμβανε φουσκωτό παιδότοπο, face painting, τραμπολίνο, τοξοβολία, πίστα bowling και γκολφ, στίβο μάχης-survivor και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα και Δ.Ε. Ιτέας κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος και Γεώργιος Δρακάκης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Κίρρας κ. Μαρία Καπαρέλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δελφών κ. Αθανάσιος Μανανάς, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Φωκίδας της Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Γεωργία Καπαρέλη, η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας κ. Γεωργία Τριψάνα, η ειδική συνεργάτιδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Πέγκυ Αραβαντινού κ.α..

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα, με δήλωσή της ευχαριστεί τα παιδιά και τους γονείς που αγκάλιασαν θερμά μία ακόμα εκδήλωση του Δήμου Δελφών, τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη και την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας κ. Σοφία Αναγνωστάκου για την αμέριστη στήριξή τους για την πραγματοποίησή της, καθώς και το προσωπικό των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, το οποίο γεμίζει με τον πιο δημιουργικό τρόπο τα απογεύματα των παιδιών. «Ένα όμορφο απόγευμα, μέσα στο γκρίζο των τελευταίων ημερών, στην πανέμορφη Ιτέα, με επίκεντρο τα παιδιά. Ένας ιδανικός τρόπος για να αισθανθούμε όλοι μας πως δεν υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο από την ευτυχία τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου