Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Τρόποι επιστροφής χρημάτων σε όσες-ους αγόρασαν εισιτήριο για τη συναυλία «Από το Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο»

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία «Από το Σκοτεινό Έρωτα στον Ερωτόκριτο», του Δημήτρη Μαραμή, με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ΜΟΥΣΑ, τους Μάριο Φραγκούλη, Θοδωρή Βουτσικάκη και άλλους σημαντικούς ερμηνευτές, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, δεν ολοκληρώθηκε.....

Μετά από πολλές προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά της παραγωγής της συναυλίας με σκοπό την επανάληψή της, αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεων των καλλιτεχνών και της δυσκολίας να βρεθεί ημερομηνία που να είναι όλοι οι καλλιτέχνες και η συμφωνική ορχήστρα διαθέσιμοι.

Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» ενημερώνει ότι, θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους είχαν προβεί σε αγορά των εισιτηρίων, με την προσκόμισή του, κατά τους ακόλουθους τρόπου: 

Όσοι αγόρασαν ηλεκτρονικά εισιτήρια από την ticketservices κι επιθυμούν επιστροφή των χρημάτων τους μπορούν να στείλουν email στο cancel@ticketservices.gr, το αργότερο έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου, αναφέροντας τον κωδικό συναλλαγής με τoν οποίo έγινε η αγορά, προκειμένου να τους επιστραφούν τα χρήματα ηλεκτρονικά στην κάρτα τους.

Όσοι αγόρασαν εισιτήρια είτε με μετρητά είτε με pos κι επιθυμούν επιστροφή των χρημάτων τους θα μπορούν να τα λάβουν από Δευτέρα 10 Ιουλίου μέχρι και Παρασκευή 14 Ιουλίου από τις 10.00-14.00 στον ΚΟΙΣΠΕ Άμφισσας Ν. Γιαγτζή 7, με την προσκόμιση του εισιτηρίου τους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου