Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Θα νικήσει πάλι το Ψέμα , η Προπαγάνδα, η Μονοκρατορία ; ; ; του Νίκου Δρόλαπα


 ΟΤΑΝ ‘’νικητής’’ των εκλογών είναι αυτός που έπρεπε να έχει παραιτηθεί, όπως θα συνέβαινε σε κάθε ευνομούμενη χώρα, με τόσα Σκάνδαλα, Διαφθορά και Τραγωδίες, αφού, όλα αυτά που ζήσαμε, δεν «έτυχε» να συμβούν επί των ημερών της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, αλλά είναι αποτελέσματα της πολιτικής του, .....

     ΟΤΑΝ η κοινωνία υποφέρει από την συνεχώς αυξανόμενη ακρίβεια, με τον Φ.Π.Α. και τους φόρους,

     ΟΤΑΝ το σύστημα Υγείας να σπαρταράει ανάμεσα σε ένα ασθενοφόρο που δεν έρχεται και…μια καρότσα, 

     ΟΤΑΝ, το ποσοστό ψήφων που έλαβε είναι διπλάσιο από αυτό που του άξιζε, γιατί η βουή του πλήθους άλλα …λέει, γιατί το 90% των πολιτών έχει γονατίσει  και το 75%  εκφράζει δυσαρέσκεια,

ΜΗΠΩΣ, παρ΄όλα αυτά, ο Λαός είναι βολεμένος ;  Πιστεύουμε ΟΧΙ.

ΜΗΠΩΣ είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ σε όσα γίνονται ;  ΟΧΙ.

ΜΗΠΩΣ έγινε νοθεία στους αλγόριθμους, στη καταμέτρηση, στα άκυρα, στην αποχή ;  Υπάρχουν στοιχεία ;  ΟΧΙ.

Μα…

     Να έχουν εκτινάξει το Δημόσιο Χρέος από τα 360 ΔΙΣ που το παρέλαβαν στα 400 ΔΙΣ. και να εξαπατούν με την επανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, που μόνο….. ο ίδιος εγγυάται…!!!

     Να είναι με το μέρος των Τραπεζών και των ξένων funds και όχι με τους πολίτες που χάνουν τη πρώτη κατοικία τους…

     Να πεθαίνει κόσμος επειδή αυτοί αδιαφορούν ή αποτυγχάνουν ( Τέμπη , Πανδημία, Εμβόλια…) 

     Να καταφεύγουν σε χιλιάδες Υποκλοπές…… 

     Να μετατρέπουν τα μεγάλα σκάνδαλα σε …Σκευωρίες 

     Να μοιράζουν 16 ΔΙΣ με απ΄ευθείας αναθέσεις, χωρίς ίχνος διαφάνειας στους «ημετέρους»….

     Να καταπατούν το κράτος Δικαίου, 

     Να αποκλείουν από τις εκλογές κόμματα με νομοθετικές ρυθμίσεις, ίσως και με ενδεχόμενη παραβίαση του Συντάγματος, για να εγκαταστήσουν στη χώρα μόνιμα, σαν κανονικότητα, μία ιδιοτελή, εκλεγμένη…. Απολυταρχία…!

     Παρά τις ‘’επιτυχίες’’ της εξωτερικής μας πολιτικής, να παραμένει παράνομα στη φυλακή ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρας Φρέντυ Μπελέρης ; Πόσο άραγε θα τους βοηθούσε μία…. ισχυρή αυτοδυναμία ; ;     

   Και όμως,

     είχαν μία απρόβλεπτη, ακόμη και για τους ίδιους, περιστασιακή νίκη,      με ένα προεκλογικό αγώνα τόσο άδικο και τόσο μεροληπτικό και αυτοί προσποιούνται, ότι, χαίρονται μία μεγάλη και καθαρή νίκη….σε μια άνιση μάχη…   

     ΟΛΑ τα κόμματα, καθ΄όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, της πρώτης και δεύτερης κάλπης, είχαν να αντιμετωπίσουν ένα πανίσχυρο σύστημα Μέσων Ενημέρωσης που έχει αναλάβει εργολαβικά να στήσει μια παντοκρατορία του Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση έχει καταφέρει να ελέγχει ολόκληρο το Μιντιακό σύστημα.  

     Το ενιαίο αυτό σύστημα « Ενημέρωσης » καθορίζει και επιβάλει την αντζέντα, δηλαδή, τη θεματολογία των συζητήσεων στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών και της Ραδιοφωνίας, της αρθρογραφίας των εφημερίδων και των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

      Επέβαλαν και επιβάλλουν τα προς συζήτηση θέματα, ώστε η κριτική που ασκείται να περιορίζονται στη περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο στα υπόλοιπα μικρότερα κόμματα, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στη τετραετία διακυβέρνησης της ΝΔ. 

     



     Αυτό ακολουθούσε το σχέδιο και οι οδηγίες των επικοινωνιολόγων με επικεφαλής τον κορυφαίο Αμερικανό επικοινωνιολόγο Σταν Γκρίνμπεργκ, οποίος, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε υποψηφίους Προέδρους των Η.Π.Α. και αμείβεται με αστρονομικά ποσά. Εντώ, στο Ελλάντα, αμείβεται για τις υπηρεσίες του, μέσω της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται. Και αν ήξεραν οι Έλληνες τα ποσά της αμοιβής του, θα…έκαναν χαρακίρι…. και αυτό που πρέπει να απαντήσει η ΝΔ είναι ποιος θα πληρώσει τον επικοινωνιολόγο, ο οποίος συμβουλεύει τον Κυρ. Μητσοτάκη μαζί με την ομάδα του, που αποτελείται από δημοσκόπους, αναλύει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και σχεδιάζει την πολιτική στρατηγική, πάντοτε με το βλέμμα στις κάλπες.

     Έτσι, η ακατάπαυστη προπαγάνδα με τις σκηνοθετημένες «αλήθειες» από τους επικοινωνιολόγους, για να λένε…. – …τυρανικά --  όλοι τα ίδια…ομοιόμορφα ψέματα…..δεν μοιάζει με προπαγάνδα και τα ψέματα μοιάζουν με αλήθειες….     

     Έχοντας αυτή Μιντιακή υπεροπλία, που να µπορεί να στρεβλώνει το πραγµατικό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και όλα τα στοιχεία του αυταρχισμού και του κυνισµού να τα εµφανίζει στην κοινή γνώµη ως προτερήματα, δεν χάνεις εύκολα τις εκλογές.

     Ότι και να πουν τα υπόλοιπα κόμματα, τα διαστρεβλώνει σύσσωμη η πανίσχυρη προπαγάνδα της μεταλλαγμένης Ν.Δ.

     Αντιθέτως, κάθε ολίσθημα της Ν.Δ. χάνεται και δεν παίζει καθόλου. Πουθενά. 


Για τους λόγους αυτούς πρέπει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να διορθωθεί πλήρως το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαϊου, ώστε να αποτραπεί η προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα, μίας ιδιοτελούς αιρετής απολυταρχίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου