Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος στις στράτες της Σουβάλας

Με επιτυχία εγινε την Κυριακή 23/4/2023, από μέλη και φίλους του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου, η πεζοπορική διαδρομή "Γύρος Σουβάλας" που πήρε το όνομα της και περιγράφεται στον πεζοπορικό οδηγό του Μίλτου Ζέρβα "Παρνασσός - Οι 15 ομορφότερες διαδρομές".....

Μια πανέμορφη διαδρομή που σχεδιάστηκε απο το Μίλτο Ζέρβα με σκοπό να αναδείξει την ομορφιά της Σουβάλας (Πολύδροσο). Η διαδρομή είναι κυκλική και περνάει απο την πηγή της Αγ. Ελεούσας, τα μνημεία, τα μοναδικά Μαντάμια της Σουβάλας, το Μυλόρεμα... 

Το αρχείο gps της διαδρομής μπορείτε να βρείτε εδώ (https://anevenontas.gr/routes/%ce%b3%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%82/?fbclid=IwAR3xFFFRHezTX0ydoRwPJOYaO0TBPyt0FEBxO-7y1P1fIKlhRv2Za7CBsm8)

"Ήταν μια πολύωρη αλλά πανέμορφη πορεία σε ένα υπέροχο δάσος του Παρνασσού που αξίζει να μπεί στο σχεδιασμό  όλων των πεζοπορικών και φυσιολατρικών ομάδων.

Πολλά συγχαρητήρια  σε όλους τους  συμμετέχοντες για την ομαδικότητα, την συνεργασία και τη δύναμη που είχαν σε όλη την πορεία.

Ελπίζω να αφήσει σε όλους μια γλυκιά ανάμνηση, παρά την κούρασή μας!

Ραντεβού σε άλλες στράτες..." Γράφει ο αρχηγός της διαδρομής Παντελής Σιαμπάνος στη σελίδα του Αθηναϊκού Συλλόγου. (https://www.facebook.com/groups/7382116319)

To www.anevenontas.gr ευχαριστεί θερμά τον Αθηναϊκό Ορειβατικό Σύλλογο για την εμπιστοσύνη του στις εκδόσεις μας και εύχεται όλο και περισσότεροι να γνωρίζουν και να περπατήσουν την όμορφη αυτή πλευρά του Παρνασσού. Επίσης οι τοπικές κοινωνίες να κατανοήσουν το θυσαυρό που εχουν κληρονομήσει και να τον προφυλάξουν διατηρώντας τον πάνω απ' όλα καθαρό και φιλόξενο για τους περιπατητές. 


 Η εκδοτική Ομάδα του ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου