Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Χρ. Τσαμαντάνης: Προκλητικός ο εμπαιγμός των πολιτών της Φωκίδας από τη Ν.Δ.

Σε δήλωση προέβη ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στην Π.Ε. Φωκίδας, Χρήστος Τσαμαντάνης, μετά τις δηλώσεις αναφορικά με εντάξεις έργων που αφορούν τον παραλίμνιο αγωγό της λίμνης του Μόρνου. Ειδικότερα, ο κ. Τσαμαντάνης επισημαίνει:....

«Οι ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ και ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ στελεχών της Ν.Δ. στην περιοχή σχετικά με έργα που εντάσσονται στο ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ συνιστούν τουλάχιστον ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ των πολιτών της Δωρίδας και ολόκληρης της Φωκίδας. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του παραλιμνίου αγωγού της λίμνης του Μόρνου το οποίο ενώ παρέλειψε ο κ. Μητσοτάκης να εντάξει στην παρουσίαση που έλαβε πρόσφατα χώρα στη Λαμία, του προγράμματος των «540+ έργων για τη Στερεά Ελλάδα του 2030», έσπευσαν πρόχειρα, προσχηματικά και κυρίως επικοινωνιακά να «εντάξουν» στελέχη της Ν.Δ. στην περιοχή.

Σε τέτοιο σημείο ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ έχουν φθάσει ορισμένοι που ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ να ξεπεράσουν κάθε όριο εμπαιγμού των συμπολιτών τους, από τους οποίους και θα ζητήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα την ψήφο τους, υποσχόμενοι έργα που δεν βρίσκονται καν στο στάδιο του σχεδιασμού.

Το γεγονός ότι το φάσμα της εκλογικής ήττας τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού, δε σημαίνει ότι η κατανόηση της κρίσιμης κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, θα ισοδυναμεί με ανοχή απέναντι στον εμπαιγμό και την υποτίμηση της νοημοσύνης των κατοίκων της περιοχής μας»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου