Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Κάλεσμα συμμετοχής εθελοντών στις επετειακές εκδηλώσεις για την «Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων»

Ο Δήμος Δελφών, εν όψει των εορτασμών για τη διακοσιοστή δεύτερη επέτειο από την Απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων, προγραμματίζει να πραγματοποιήσει σειρά δράσεων- εκδηλώσεων θέλοντας να αποδώσει τη δέουσα τιμή στον επετειακό κύκλο για τον εορτασμό του αγώνα της Παλιγγενεσίας του 1821.....
Στο φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται το μοναδικό δρώμενο της Αναπαράστασης της Απελευθέρωσης του Κάστρου της Άμφισσας το απόγευμα του Σαββάτου, 22 Απριλίου και η λαμπρή παρέλαση της Κυριακής 23 Απριλίου που θα ολοκληρώσει τον εορτασμό. 
Προκειμένου να οργανωθεί αποτελεσματικά το σύνολο των δράσεων, ο Δήμος Δελφών πραγματοποίησε ήδη συνάντηση εργασίας με συλλόγους και φορείς, κατά την οποία αναλύθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα σχετικά θέματα.
Η επιτυχία των εκδηλώσεων, εκτός των άλλων, είναι άμεσα συνδεδεμένη και με την παρουσία και συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων εθελοντών, γι’ αυτό και ο Δήμος Δελφών απευθύνει κάλεσμα σε όποια-ον επιθυμεί να συνδράμει ως εθελοντής σε αυτές, να επικοινωνήσει με το γραφείο του Δημάρχου (υπεύθυνοι: Παναγιώτης Μερινόπουλος τηλ. 6973012102 και Χρύσα Κωνσταντίνου τηλ. 2265350026, email: ch.konstantinou@delphi.gov.gr).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου