Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. .....

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ

Λιτή αλλά συνάμα συγκινητική ήταν η χθεσινή τελετή αποφοίτησης των μαθητριών και μαθητών της Γ' Λυκείου Κάτω Τιθορέας!....

 

➡ Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τηρουμένων των μέτρων προστασίας, έγινε σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, χαράς, αισιοδοξίας και υπερηφάνειας, αφού ένας ολόκληρος κύκλος αναμνήσεων κλείνει για να ανοίξει ο δρόμος για το μεγάλο ταξίδι της ζωής! Είναι η στιγμή που οι απόφοιτοι μπορούν να κυνηγήσουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αρκεί να θυμούνται πάντα ότι οποιαδήποτε ήττα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για τη νίκη!

 

➡ Θερμά συγχαρητήρια στη Διεύθυνση του σχολείου, στον Σύλλογο Διδασκόντων αλλά και στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων όχι μόνο για την άψογη διοργάνωση της τελετής αποφοίτησης αλλά και για την ουσιαστική υποστήριξη των παιδιών καθόλη τη μαθητική τους πορεία! Ειδικότερα κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν συνθήκες ιδιαίτερες και δύσκολες, όμως παρέμειναν συνεπείς στις αξίες τους και σταθεροί στον στόχο τους για ποιοτική εκπαίδευση!

 

➡ Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να δημιουργεί ισχυρές γέφυρες επικοινωνίας με όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, στηρίζοντας τους μαθητές μας που, αδιαμφισβήτητα, αποτελούν το μέλλον του τόπου μας!







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου