Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2024 – ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ .....

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής εύχεται καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που μπαίνουν τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.....

Σε μία οριακή συγκυρία για τη χώρα μας, λόγω της πανδημίας, είναι γεγονός ότι η Παιδεία είναι από τους τομείς που έχουν υποστεί τα βαρύτερα πλήγματα. Η αναστολή της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας και η λειτουργία της σε συνθήκες τηλεκπαίδευσης είχαν σίγουρα αρνητικές επιπτώσεις σε όλους τους εμπλεκομένους ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ  δεν έπραξε τ’  αυτονόητα ώστε αυτές ν’ αμβλυνθούν. 

Παρόλα αυτά, οι μαθητές καλούνται να δώσουν τον αγώνα  για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με την αμέριστη συμπαράσταση των γονέων και των  εκπαιδευτικών, που επίσης αξίζουν συγχαρητήρια. 

Πρόκειται για έναν αγώνα σκληρό που θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν ως πρόκληση  κι ευκαιρία ν’ αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι με θέληση κι εργατικότητα κάθε εμπόδιο μπορεί να καμφθεί.

Είναι επίσης ένας αγώνας το αποτέλεσμα του οποίου δεν αποτελεί το τέλος της ζωής τους αλλά την αφετηρία των μεγάλων μαχών που έχουν να δώσουν ως ενήλικες.

 

Καλή Επιτυχία σε όλες και όλους !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου