Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου. ο μυστικός δείπνος.....Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Δρίβα Αρβανιτάκη, Στις 16:30 η κηδεία στην Πολύδροσο .....

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΟΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

Το ρουσφέτι σαν έννοια στην Ελληνική κοινωνία αναφέρεται στην πρακτική της ανήθικης ανταλλαγής, αλλά και στην αναξιοκρατική εύνοια, κάποιων ατόμων εις βάρος άλλων.....

Τις τελευταίες εβδομάδες ξετυλίγεται μπροστά μας ένα όργιο ρουσφετολογίας και εμπορευματοποίησης του δικαιώματος στην εργασία.

 Το κατόπιν ενεργειών μας, δεν ανήκει στο παλαιό παρελθόν, είναι και πάλι εδώ με εκφραστές τον βουλευτή Γιάννη Μπούγα, τον αντιπεριφερειάρχη, αλλά και τον Δήμαρχο Δελφών δια της προέδρου του.

Αυτή την εποχή εν μέσω πανδημίας και με την ανεργία να καλπάζει, έχει στηθεί φάμπρικα προσλήψεων για εργασία στα τρία μεγάλα Σούπερ Μάρκετ της περιοχής μας σε Άμφισσα και Ιτέα.

Οι επεμβάσεις στις προσλήψεις εργαζομένων, με ανταλλάγματα, εκτός από κατακριτέα και ανήθικη, στην δημοκρατία μας αποτελεί και μορφή δωροδοκίας.

 Η Ν.Δ. δυστυχώς αίρει κάθε  προστασία της πρώτης κατοικίας, όπως είχε εξαγγείλει άλλωστε και πτωχεύει πλέον τους πάντες, με τους νόμους, αλλά και τις πολιτικές της.

Η ευκαιρία για τους τοπικούς πολιτικάντηδες δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη, το μεγάλο παζάρι είναι και πάλι εδώ. Άδραξαν την ευκαιρία και εκμεταλλεύονται την ανάγκη των συμπατριωτών μας για εργασία μετατρέποντας αυτό το ιερό δικαίωμα σε ανταλλαγή.

Η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ καταγγέλλει, την εκμετάλλευση, της ανάγκης για εργασία και τον εξευτελισμό των εργαζομένων συμπατριωτών μας.

Καλούμε τις διοικήσεις των Σούπερ Μάρκετ, να σταματήσουν αυτή την αμφίδρομη και ανήθικη  συναλλαγή, πού μόνο κακό θα κάνει στις επιχειρήσεις τους, αλλά και στην τοπική κοινωνία.

 Άμεσα θα ενημερωθεί  η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος μας , καθώς και οι κεντρικές διοικήσεις των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, ώστε να έχουν γνώση των ανήθικων πρακτικών που εφαρμόζονται.   

Γραφείο Τύπου                                                          

Ν.Ε. Φωκίδος 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου