Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Δευτέρα του Πάσχα σήμερα, 6 Μαΐου και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι του Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος .....

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Πρόσκληση του Δήμου Δελφών για όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την αθλητική περίοδο 2020-2021


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Τουρισμού του Δήμου Δελφών προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Αθλητικούς Συλλόγους / Ομίλους που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου.....
και επιθυμούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την αθλητική περίοδο 2020-2021, να υποβάλλουν αίτηση προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1️ Αίτηση στην οποία θα αναγράφονται: α) τα πλήρη στοιχεία του Συλλόγου/Ομίλου, β) η/οι αθλητική/ές εγκατάσταση/εις που θα κάνει χρήση τόσο για προπονήσεις όσο και για δήλωση έδρας για την αγωνιστική περίοδο και γ) το αναλυτικό ωριαίο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων. [Υπόδειγμα 1] (υπογεγραμμένη με σφραγίδα).
2️
 Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνονται: α) η αποδοχή του κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, β) η ανάληψη ευθύνης για τυχόν ζημίες, γ) ο ορισμό δύο υπευθύνων και δ) δήλωση αθλητικών χώρων που θα κάνει χρήση. [Υπόδειγμα 2] (υπογεγραμμένη με σφραγίδα).
3️
 Καταστατικό Συλλόγου/Ομίλου αναγνωρισμένο από το πρωτοδικείο.
4️
 Βεβαίωση αναγνώρισης από την Ομοσπονδία αντίστοιχα για κάθε Σωματείο/Ομοσπονδία.
5️
 Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνονται: α) ότι ο προπονητής είναι πιστοποιημένος, ότι έχει την κατάλληλη άδεια για την άσκηση επαγγέλματος και β) ότι ο ίδιος θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις.[Υπόδειγμα 3] (υπογεγραμμένη με σφραγίδα).
6️
 Αντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του εκάστοτε προπονητή όπου θα εμφανίζεται η αντίστοιχη ειδικότητα του στο άθλημα.
7️
 Αποδεικτικό εγγραφής στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (τετραψήφιος κωδικός αριθμός).
Η αποστολή της αίτησης με τα ανωτέρω συνοδευτικά δικαιολογητικά θα γίνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις διευθύνσεις 📧 s.tsigka@delphi.gov.gr ή 📧s.vasiliadou@delphi.gov.gr.
Τα δικαιολογητικά θα αποθηκεύονται ξεχωριστά το καθένα, σε μορφή «.pdf», επτά (7) στο σύνολο αρχεία, και θα αποστέλλονται κατόπιν στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής αποστολής, η κατάθεση της αίτησης θα γίνεται στην Υπηρεσία μας (📬Άμφισσα, Πλατεία Κεχαγιά, 2ος όροφος).
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 31η.07.2020.
Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των ανωτέρω προκειμένου να υπάρξει έγκαιρος προγραμματισμός ενόψει της νέας αθλητικής σεζόν.
Η Αν. Προϊσταμένη του Αρμόδιου Τμήματος
Σπυριδούλα Βασιλειάδου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου