Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. .....

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Έτοιμη μονάδα παροχής χαμηλής ισχύος που μπορεί να τροφοδοτήσει τον κόμβο Πολυδρόσου

 Διαβάζοντας με μεγάλη προσοχή την ανάρτηση στο https://polydrososparnassou.blogspot.com/ για το θέμα  φωτισμού του κόμβου Πολυδρόσου ως ειδικός επί των επενδύσεων,……

 προτείνω μια πλήρως στοιχειθετημένη λύση που αφενός θα λύσει το πρόβλημα και αφετέρου θα αποφευχθούν τις άγιες ημέρες που έρχονται οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις  και τα κακόβουλα σχόλια από τους ενδιαφερόμενους.
Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που παραθέτω υπάρχει έτοιμη μονάδα παροχής χαμηλής ισχύος που μπορεί να τροφοδοτήσει τον εν λόγω κόμβο και όχι μόνο. Ευρίσκεται από τον περασμένο αιώνα στη θέση Μαντάμια του Παρνασσού.
Το μόνο που απομένει είναι η έγκριση και οι υπογραφές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, τον Περιφερειάρχη,
τον Μητροπολίτη  Φωκίδας
τον Σύλλογο Ιχθυοπωλών Ιτέας,
τον Λαογραφικό Μενδενίτσας,
τον Σύλλογο Γυναικών Μαριολάτας
και τέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Πολυδρόσου.
Η μελέτη είναι στη διάθεσή κάθε ενδιαφερόμενου.
Εύχομαι Άγιες ειρηνικές και πολυφωτισμένες εορτές.

Αρνέμης Σωρός .
Οινονομοπλάνος







5 σχόλια:

  1. Διόρθωση : Για την έγκριση απαιτείται και η συνυπογραφή από τον Σύλλογο Κυριών Φωκίδας "Το Φιρφιρίκι", όπως και από τον Σύλλογο ανήμπορων ΒΔ Παρνασσίδας. Τότε θα είναι έτοιμη η ρευματοδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους άρχισε η ανάπτυξη. Ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ για να μας σώσουν οι ιδιώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΗΣΑΝΕ ΒΡΕ ΑΡΝΕΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΑΣ ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΑ ΜΕ Skype ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.
    ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ το χιούμορ είναι φάρμακο
    Είναι διαχρονικό
    Γιατί του δίνουν αφορμές
    Οι άρχοντες του χθές
    Καλές Γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλίευσα από το fb του αγαπητού μας κου.Μολιώτη την απάντησή του στην εξέχουσα πρότασή μου ,την αναδημοσιεύω ,καθώς και την ανταπάντησή μου!
    ********
    Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν για το θέμα αυτό και συγκεκριμένα από το polydrososparnassoublog.spot με ανάρτησή του της 17/12 και τα όσα σχολίασαν οι ανώνυμοι φίλοι του – εδώ επιτρέπεται η ανωνυμία γιατί όπως ξέρουμε οι ίδιοι τα γράφουν και οι ίδιοι τα σχολιάζουν – ιδιαίτερα δε με την ανάρτηση της 18/12 του γνωστού και μη εξαιρετέου νεόκοπου «Μανταμτζή», σας γνωρίζω τα ακόλουθα:
    Αμφιβάλλει κανείς ότι σωστά ενήργησαν ο Μολιώτης και η Αραβαντινού και έκαναν αυτό το σημαντικό έργο για την περιοχή μας στη Φωκίδα, μολονότι ήταν αρμοδιότητα της Φθιώτιδας; Οι καινούργιοι που ήρθαν μετά από αυτούς, Δημοτικοί και Περιφερειακοί άρχοντες, όλοι φιλαράκια των παραπάνω επικριτών, γιατί δεν ενήργησαν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και να συνδέσουν τον φωτισμό; Τόσο ανίκανοι είναι ή ασχολούνται μόνο με στολισμούς και παράτες;
    Να ξέρει, τόσο το blog και οι φίλοι του όσο και ο «Μανταμτζής» και οι παρέες του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί προς χάριν των συμπατριωτών μας, οι οποίοι θα θυμούνται, είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι, ότι οφείλεται στον Μολιώτη και την Αραβαντινού. Θέλω επίσης να πω στον «Μανταμτζή» ότι δεν θα χρειαστεί να δώσει ρεύμα χαμηλής τάσης από τα «Μαντάμια», αυτό όμως που μπορεί να κάνει είναι να βγει μπροστά από την κλειδαρότρυπα με το όνομά του και αφού πονάει για το τόπο, να ασχοληθεί σοβαρά με τα κοινά και να μην κρύβεται όταν έρχεται η στιγμή της κρίσης των συμπατριωτών του, μήπως σώσει τη Σουβάλα…. να αφήσει τις ίντριγκες και τα παρασκήνια.
    Καλό φωτισμό στα μυαλά μερικών. Εύχομαι Καλές Γιορτές με αγάπη και ευτυχία σε όλους τους Σουβαλιώτες!

    *************
    Αγαπητέ  μας τ. πρόεδρε, αντιδήμαρχε,Δημ.σύμβουλε.
    Οι πρώην δικοί σου και κατόπιν αντίπαλοί σου, από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο που έφυγαν επίσης, δεν πλήρωσαν την ΔΕΗ..
    Οι τωρινοί το ίδιο, και δεν είδαμε καμία καταγγελία σου έως τώρα. 
    Η κα.Αραβαντινού που απέτυχε να εκλεγεί, διορίστηκε από τον κο,Σπανό με μισθό στην περιφέρεια?Ο φωτισμός δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας?γιατί μας ξεχάσατε,τιμωρία που δεν σας επιλέξαμε?
    Περισσότερο ενδιαφέρον είχε να καταγγείλεις την αλλαγή τής πινακίδας στη πλατεία επειδή δεν ''τηρήθηκαν οι διαδικασίες'', παρά ο φωτισμός του  κόμβου που παρέχει ασφάλεια στους διερχόμενους.

    Τέλος, ενόχλησε η χιουμοριστική λύση που έδωσα.
    Μα το χιούμορ είναι η θεραπεία σε αυτό το χωριό. Φαντάσου να παίρναμε σοβαρά όλες τις μη- ενέργειές σας, για τον τόπο, στις θητείες σας.
    Θα είχαμε  κρεμασμένους στα πλατάνια και θα κάναμε πλούσιους τους ψυχοθεραπευτές.

    Τα παράπονά μου τα λέγω καθημερινά στη πλατεία και με ξέρεις.

    Εδώ δεν χρειάζονται ονόματα .Είδαμε και τους επώνυμους....
    Θα παραμένω ένας ταπεινός και ανώνυμος,
    Μανταμτζής.
    Ας ευχηθούμε η διακωμώδηση του θέματος να ταρακουνήσει τους αρμόδιους.
    Χρόνια μας πολλά ,καλά και...ενεργειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή