Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου σήμερα .....

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Το πάρτυ που έγινε θεσμός επιστρέφει δυναμικά στην Πολύδροσο!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μητροπούλου Μήνα σας καλεί.....
στο Halloween party του το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ στην ταβέρνα Κωτσούλας στην Πολύδροσο. 
Τρομερό φαγητό, 
Φοβερό γλυκό, 
Τρομακτικό face painting και κλόουν,
Τερατωδης διασκέδαση!
Είσοδος ελεύθερη.
Έλα αν τολμάς!!! 

6 σχόλια:

  1. είναι ωραία να διασκεδάζουμε όλοι μαζί, αλλά γιατί υιοθετούμε έθιμα άλλων λαών και θρησκειών (ημέρα των νεκρών των καθολικών, που εορτάζεται ιδιαίτερα στην Αμερική) και να θέλουμε να τα καταστήσουμε <>;
    φοβόμαστε μήπως μας χαρακτηρίσουν <>;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαστε κέντρο ξένων γλωσσών εμείς που το οργανώνουμε και μέρος της εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας είναι και το να μάθεις την κουλτούρα της χώρας της οποίας την γλώσσα μαθαίνεις.

      Διαγραφή
  2. Τόσα δικά μας έθιμα έχουμε οι Αμερικανιές ας εφαρμοστούν στην ένδοξη χώρα του Τράμπ των πολέμων της χρήσης όπλων στα σχολεία των αστέγων και των ναρκωτικών.Και να μην μιλήσουμε για την παραποίηση της Αγγλικής γλώσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πάρτυ οργανώνεται από κέντρο ξένων γλωσσών συνεπώς εφόσον μαθαίνουμε την γλώσσα μαθαίνουμε και τα ήθη και έθιμα της χώρας αυτής. Δεν είναι εκδήλωση του Δήμου είναι ένα πάρτυ για τους μαθητές του Κέντρου Ξένων γλωσσών και τους φίλους τους.

      Διαγραφή
  3. οι λέξεις θεσμούς και βλάχους, που ήταν σε εισαγωγικά δεν εμφανίστηκαν στο πρώτο σχόλιο και δεν ολοκληρώνεται η φράση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Halloween party το διοργανώνει το Κέντρο ξένων γλωσσών Μητροπούλου Μήνα. Είμαστε κέντρο ξένων γλωσσών συνεπώς μαθαίνουμε στα παιδιά ξένες γλώσσες και μέρος της εκπαιδευτικης διαδικασίας είναι και η επαφή των μαθητών με τα ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό των ξένων χωρών των οποίων τις γλώσσες διδάσκουμε. Δεν είμαστε σύλλογος ώστε να έχετε άποψη για το ποια εκδήλωση θα οργανώσουμε και ποια όχι αν δεν σας αρέσει είστε ελεύθεροι να μην έρθετε εξάλλου το πάρτυ γίνεται για τους μαθητές μας και τους φίλους τους. Τα σχόλια σας δείχνουν ότι δεν έχετε καμία επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία αλλά είναι και προσβλητικά γιατί θεωρείται λανθασμένα ότι σας θεωρούμε "βλαχους" κάτι το οποίο δεν ειπώθηκε ΠΟΤΕ από καμία καθηγήτρια του Κέντρου μας και ήταν προσωπικό και τελείως παράλογο συμπέρασμα δικό σας. Άλλωστε κι εμείς στο Κέντρο ξένων γλωσσών Μητροπούλου Μήνα μένουμε στην Σουβάλα και στα γύρω χωριά άρα αν είστε "βλάχοι" είμαστε και εμείς. Προσέξτε τα λόγια σας και αν έχετε κάτι να μου πείτε πείτε το μπροστά μου και όχι ανωνυμα. Εκτός αν φοβάστε κύριε ή κυρία μου... Είμαστε σχολείο αλλά ταυτόχρονα και μια επιχείρηση δεν δεχόμαστε λοιπόν υποδείξεις και κούνημα του δαχτύλου από κανέναν άλλο παρά μόνο από τους γονείς-πελάτες μας οι οποίοι μας εμπιστευονται ότι πολυτιμότερο έχουν... τα παιδιά τους. Και σίγουρα δεν είναι "βλάχοι" μιας και χαίρονται που ενώ θα μπορούσαμε να μην οργανώνουμε καμία εξωφροντιστηριακη δραστηριότητα, ξοδεύουμε τον ελεύθερο χρόνο μας και ένα πολύ σημαντικό μέρος των κερδών του φροντιστηριου μας για να κάνουμε τα παιδιά τους να περάσουν όμορφα! Αν έχετε κάτι να προσφέρετε στον τόπο μας και στα παιδιά μας κάντε το, διαφορετικά αφήστε εμάς που έχουμε την διάθεση να προσφέρουμε και καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή