Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου. .....

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Καθήκοντα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν.Δ. Ο Γιάννης Μπούγας βουλευτής Φωκίδας


Τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, αναλαμβάνει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος Σπήλιος Λιβανός, όπως γνωστοποίηση με επιστολή του στο Προεδρείο της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.....
 Παράλληλα ανακοινώθηκαν δια στόματος του Προέδρου της Βουλής ότι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ, αναλαμβάνουν οι εξής βουλευτές: Χρήστος Μπουκώρος, Ζωή Ράπτη και Γιάννης Μπούγας.

Ο Γιάννης Μπούγας βουλευτής Φωκίδας, δήλωσε μετά την ανακοίνωση της ανάληψης των νέων του καθηκόντων: 

Ευχαριστώ θερμά τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου επιφύλαξε να μου αναθέσει καθήκοντα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Ν.Δ. Όπως διαβεβαίωσα και τον ίδιο, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ με επάρκεια στα καθήκοντά μου με τεκμηριωμένο και ευπρεπή κοινοβουλευτικό λόγο, τηρώντας πιστά το Σύνταγμα και τις διατάξεις του κανονισμού της Βουλής.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΛΗΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή