Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου. .....

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Σημερινές εικόνες από την παιδική χαρά στην Πολύδροσο

Εικόνες από την παιδική χαρά στην Πολύδροσο μας έστειλε συγχωριανός μας, που πήγε το εγγόνι του. .....

Όπως ενημερωθήκαμε δε ακόμη και το περιφραγμένο κομμάτι της παιδικής χαράς που χρηματοδοτήθηκε από συγχωριανό μας για τα παιδιά το νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού κυριολεκτικά βανδαλίσθηκε από κάποιους.
Δείτε τις εικόνες που μας έστειλε ο απελπισμένος παππούς.
Ως γνωστόν η αρμοδιότητα των παιδικών χαρών είναι στους Δήμους







5 σχόλια:

  1. Και της Γραβιάς κάτι ανάλογο. Εγκατάλειψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θέλουν τα παιδιά στις κούνιες, να τα βάλουν οι γονείς μπροστά στην TV.Εξ άλλου το σημαντικό είναι να φωτιστεί το γήπεδο να παίζει ο Διαγόρας με ξένες ομάδες. Ε ρε ξύλο που θέλετε και μετά αναρωτιέστε γιατί χάσατε τις εκλογές και ότι οι δημότες δεν αναγνώρισαν το έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αρμοδιότητα μπορεί να είναι στο Δήμο και σίγουρα είναι υπεύθυνος για την αποκατάσταση των όποιων ζημιών αλλά αναρωτιέμαι μήπως και εμείς πρέπει να διδαξουμε στα παιδιά μας τον σεβασμό μέσα και έξω από το σπίτι μας; Μήπως επίσης θα έπρεπε να σταματήσει αυτό το παιχνίδι που λέγεται "δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν. μιλαω"; Οι ζημιές αυτές όταν έγιναν σίγουρα δεν έγιναν αθόρυβα κανείς δεν είδε και κανείς δεν άκουσε τίποτα; Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά αν δεν κάνουμε κάτι ακόμα και αν αποκατασταθουν οι ζημιές από τον Δήμο σε λίγο καιρό πάλι την ίδια εικόνα θα αντικρισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωπαστε ωρε... Ένας μήνας έμεινε!!! Θα γίνουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυαλό γίνεται σε ένα μήνα. Θέλει δουλειά και κόπο!

      Διαγραφή