Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου σήμερα .....

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Οι υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας στη Διεύθυνση Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης


Την Τρίτη 25/6 ο βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου και οι συνυποψήφιοί του Γεωργία Γκιούλου και Χρήστος Τσαμαντάνης επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Β’θμιας  και τη Διεύθυνση  Α’θμιας Εκπαίδευσης.....

Στη Διεύθυνση Β΄θμιας Εκπαίδευσης τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής κ. Αλωνάρης ο οποίος ευχαρίστησε το βουλευτή για την αποφασιστική στήριξη του στη λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων κατ’ εξαίρεση για τα σχολεία της Φωκίδας. Ο βουλευτής ανέφερε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δημόσια Παιδεία για όλα τα παιδιά.
Στη Διεύθυνση Α΄θμιας Εκπαίδευσης ο Διευθυντής κ. Καστρίτης επεσήμανε ότι οι προσλήψεις των αναπληρωτών γίνονται πλέον έγκαιρα και τα σχολεία λειτουργούν κανονικά με εκπαιδευτικούς και βιβλία από την έναρξη του σχ. έτους. Επίσης λειτουργούν τα τμήματα ένταξης και η παράλληλη στήριξη.
Τέλος τονίστηκε από όλους πόσο σημαντικό είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας των 4.500 μόνιμων προσλήψεων εκπ/κών ειδικής αγωγής. Οι πρώτες μόνιμες προσλήψεις στην εκπαίδευση μετά από 10 χρόνια. Ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα 10.000 θέσεις την επόμενη διετία. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη τετραετία η συνεχής αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης. 
25/6/2019
Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου