Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Τρίτη 7 Μαίου σήμερα. υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2024 (Πρωτομαγιά) .....

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Επισκέψεις των υποψηφίων βουλευτών Κωστοπαναγιώτου-Τσαμαντάνη σε υπηρεσίες της Άμφισσας


Σε μια ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα αναδείχτηκε η Πέμπτη 20 Ιουνίου για τον βουλευτή Φωκίδας κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου και τον συνυποψήφιο του στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ,  κ. Χρήστο Τσαμαντάνη.....

Αρχικά, επισκέφθηκαν και συζήτησαν με το προσωπικό των φυλακών Άμφισσας και εν συνεχεία αντίστοιχα του ΕΦΚΑ, του ΤΟΜΥ και του ΟΑΕΔ  της περιοχής .

Να υπογραμμίσουμε ότι στο κατάστημα κράτησης Άμφισσας προσελήφθησαν για πρώτη φορά με το κριτήριο της εντοπιότητας, που προώθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,  7 άτομα από τον Νομό μας σε μόνιμες θέσεις και ένας ακόμη σε πρόγραμμα. (και ακόμα 7 μόνιμες θέσεις στο Μαλανδρίνο.)
Στον ΕΦΚΑ οι κκ. Κωστοπαναγιώτου και Τσαμαντάνης ενημερώθηκαν για την πορεία του ευνοϊκού προγράμματος των 120 δόσεων για τους οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία. Όπως αναφέρθηκε εκατοντάδες συμπολίτες μας από τη Φωκίδα, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πάρουν σύνταξη λόγω χρεών τους στα ασφαλιστικά ταμεία, μετά τον επανυπολογισμό και τη ρύθμιση θα λάβουν σύνταξη.
Ο σχεδιασμός της επιδοματικής πολιτικής για τους έχοντες ανάγκη, μέσα από τον ΟΑΕΔ περιόρισε αποφασιστικά το ανθρωπιστικό πρόβλημα, το οποίο οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ρεμούλας και της σπατάλης δημιούργησαν. Ειδικά τα στοχευμένα μέτρα κατά της ανεργίας με τις επιδοτούμενες προσλήψεις και την δημιουργία θέσεων εργασίας από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους, στο Δασαρχείο, στο Νοσοκομείο, το πρόγραμμα για νέους 22-29 ετών κλπ (όλα με κριτήρια ΑΣΕΠ), περιόρισε την ανεργία προσθέτοντας αναγκαίο εισόδημα σε μια παραπαίουσα οικονομία και κοινωνία.
Ας μην επιτρέψουμε η πατρίδα μας να ξαναγυρίσει στην κατάσταση πτώχευσης που βρέθηκε κάτω από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- ΚΙΝΑΛ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ!
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!
20/6/2019
Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου