Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Σχολές Κέφος - Καλοκαίρι 2019: Σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων


Με μια σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων οι Σχολές Κέφος κλείνουν εορταστικά μια ακόμα δημιουργική και εκπαιδευτική χρονιά.....

Συμμετέχοντας στον εορτασμό της Ευρωπαικής Ημέρας Μουσικής, το Σύγχρονο Ωδείο Λαμίας, διοργανώνει τη συναυλία  « Άκου με την Καρδιά», την Τετάρτη 19 Ιουνίου,
στις 8:30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.  
Οι σπουδαστές του Ωδείου, ατομικά ή σε σύνολα, γνώρισαν και μας ταξιδεύουν σε κορυφαίους  κλασικούς και  σύγχρονους Ευρωπαίους συνθέτες, καθώς και  η Κιθαριστική Ορχήστρα του Ωδείου, που αφιερώνει φέτος το ρεπερτόριό της σε Ισπανούς συνθέτες.
Η Rock Band του Σύγχρονου Ωδείου, γιορτάζει και αυτή την Ευρωπαική Ημέρα Μουσικής, με το δικό της τρόπο, γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φερραίου.
Το τρυφερό και φιλοσοφημένο βιβλίο του Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερί, το διάσημο «Μικρό Πρίγκηπα», των μικρών και μεγάλων, μεταφέρει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, η Σχολή κλασικού και Σύγχρονου Χορού Κέφος Janet, την Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 8:30 το βράδυ.
Μικρά μαθήματα ζωής, αλλά κυρίως σπουδαία μαθήματα αγάπης και φιλίας, αποδίδονται με πρωτότυπες χορογραφίες της Πηνελόπης Κέφου και Μαριάννας Σολωμονίδου.  Στην παράσταση συμμετέχουν και παιδιά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδος.
Το ταξίδι και τις ιστορίες του Μικρού Πρίγκηπα  «οδηγούν» δραματουργικά οι  ηθοποιοί: Οδυσσέας Γκοτζαμάνης (επιμέλεια κειμένων), Ξένια Ελευθεριάδου και Βάσια Πανοπούλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου