Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου. ο μυστικός δείπνος.....Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Δρίβα Αρβανιτάκη, Στις 16:30 η κηδεία στην Πολύδροσο .....

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.....Μοιράζουν Βιάγκρα σε χωριό για να κάνουν παιδιά και να σώσουν το σχολείο τους ! Αμ οι άλλοι με τα πρόβατα...


Ο  Πρόεδρος  της  κοινότητας .......

Μοντερό στην κεντρική Γαλλία, Ζαν Ντεμπουζί, αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν βιάγκρα στους λιγοστούς κατοίκους της περιοχής προκειμένου να τους δώσει και πάλι κίνητρο να κάνουν παιδιά.
«Το θέμα αφορά τη σωτηρία του σχολείου μας. Χωρίς αυτό, το χωριό θα πεθάνει» δηλώνει ο δήμαρχος στη γαλλική Le Figaro. Και μπορεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για δωρεάν βιάγκρα να προκαλεί  γέλιο ,  ωστόσο δεν είναι η μόνη, στον αγώνα των μικρών χωριών της Γαλλίας να κρατήσουν τα σχολεία τους ανοιχτά.

ΑΜ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ  ΠΡΟΒΑΤΑ ....Πριν από μερικές ημέρες, το γύρο του διαδικτύου ακόμη και εκτός γαλλικών συνόρων έκανε η προσπάθεια ενός άλλου χωριού στην ορεινή περιοχή του Μπελντόν. H δημοτική αρχή έγραψε στο σχολείο 15 πρόβατα, σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για την επικείμενη απόφαση για το κλείσιμο μιας από τις 12 τάξεις του χωριού. 
"ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου