Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου σήμερα .....

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΔΤ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας ΄΄Σοβαρότης μηδέν΄΄… για την ΔΗΜΤΟ Δελφών της ΝΔ


Λίγος χρόνος πέρασε από τότε που οι επαΐοντες της ΝΔ, του κόμματος  που διέλυσε τα πάντα και έφερε την Ελλάδα στην χρεοκοπία, κατηγορούσαν την κυβέρνηση και τον βουλευτή ότι κλείνει το ΤΕΙ Άμφισσας και καταδικάζει την Άμφισσα στην παρακμή......

Ήρθε ο ν. 4589/2019  (άρ. 20 και 23) όπου μετά από στοχευμένες κινήσεις του βουλευτή Ηλ. Κωστοπαναγιώτου και του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας ιδρύονται δύο (2) τμήματα του Γεωπονικού και το Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών.
 Και τότε οι τοπικοί ανησυχούντες  της ΝΔ ξέχασαν να μας πουν ότι η ΝΔ στη Βουλή ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την ίδρυση και των δύο τμημάτων και του Ινστιτούτου στην Άμφισσα.
Σήμερα λοιπόν, πιστεύοντας ότι έχουν ξεχαστεί τα γεγονότα, επανέρχονται.
Όμως είναι ηλίου φαεινότερο ότι πάνε να κάνουν τον δάσκαλο όντας ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Ενώ δεν γνωρίζουν καν τον τίτλο της σχολής που έχει δημιουργηθεί και μπερδεύουν το δημιουργηθέν τμήμα «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» με κάποιο δικής τους έμπνευσης αλλά ανύπαρκτο «πολιτισμού και αγροτικής ανάπτυξης» έχουν το θράσος να εγκαλούν για δημιουργία κτηνιατρικής σχολής στην Άμφισσα.
Ο στόχος τους είναι επικίνδυνος: να μπει σε περιπέτειες η εγκατάσταση και λειτουργία των πανεπιστημιακών τμημάτων στην Άμφισσα. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψαν τον προσανατολισμό τους για ιδιωτικές σχολές, γιαυτό και  καταψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ τα Πανεπιστημιακά Τμήματα στην Άμφισσα.
ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου