Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2024 – ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ .....

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Διήμερη επίσκεψη Δ. Αναγνωστάκη στη Φωκίδα - 2η μέρα επίσκεψης


Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Φωκίδα, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω συναντήσεις:....

·       - Με τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Κατσαγούνο Ευάγγελο, από τον οποίο ενημερώθηκε αυτός και οι συνεργάτες του, για όλα τα ζητήματα της αρμοδιότητάς του.
·       - Με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη στελέχωση και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
·       - Με τη διοίκηση και το επιστημονικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία και την παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου.
·       - Με το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Χρόνιων Παθήσεων, όπου και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και τη Διευθύντρια του Ιδρύματος για την πορεία των δράσεών του.
·       - Με τους εκπροσώπους φορέων, όπως Ε.Β.Ε., Εργατικό Κέντρο, Οικονομικό Επιμελητήριο, Λιμενικό Ταμείο, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Σύλλογος ΑΜΕΑ, Ε.Π.Σ.Φωκίδας, καθώς και με άλλους επαγγελματικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.
·       - Με το Δήμαρχο του Δήμου Δελφών κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο και τους Αντιδημάρχους, με τους οποίους συζήτησαν για τις άμεσες προτεραιότητες της νέας προγραμματικής περιόδου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου