Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Δευτέρα του Πάσχα σήμερα, 6 Μαΐου και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι του Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος .....

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - Μεταγραφές - Αποδεσμεύσεις

Το Δ.Σ. σας ανακοινώνει την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών:Λουκά και Παναγιώτη Μemaj, Γραβάνη Ιωάννη, και Παπαγεωργίου Άρη.....

Τους ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους με την φανέλα του συλλόγου μας,και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.


Το Δ.Σ. του Α.Σ. Διαγόρα Πολυδρόσου σας ανακοινώνει την ένταξη στο ροστερ της ομάδας του έμπειρου Νεκτάριου Τσιτούρη, ο οποίος αγωνίστηκε στον σύλλογο μας και πριν 2 χρόνια. Την περσινή χρονιά ανήκε στο Νέο Κρικελλο. 
Τον Καλωσορίζουμε ξανά στον Διαγόρα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Διαγόρα Πολυδρόσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του μέσο-επιθετικού Απόστολου Θανασιά.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου μας είναι 24 ετών,και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Παρνασσό Αμφίκλειας. Έχει αγωνιστεί και σε Κ17 Λεβαδειακού, Κ20 Φωκικού, Ατρόμητο Πειραιά, Αχιλλέα Δομοκού, Καμμένα Βούρλα και Ελατειακό.
Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στον Διαγόρα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επίτευξη των προσωπικών και συλλογικών στόχων.

Την φανέλα της ομάδας μας θα φορά από σήμερα ο νεαρός ταλαντούχος τερματοφύλακας, Ανδρέας Γιαγκιλίτσης.
Ο 16χρονος τερματοφύλακας,που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδ. Ιτέας, θεωρείται δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Φωκικού Ποδοσφαίρου,καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του,τόσο το ταλεντο όσο και η ωριμότητα του,δείχνουν πως το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό. Παρά το έντονο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους,ήταν κοινή θέληση και των δύο πλευρών να υπάρξει συμφωνία,και έτσι η ομάδα μας που δεν κοιτάζει μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον, ενέταξε στο δυναμικό της,ένα ανερχόμενο αστέρι.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου