Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου. .....

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ! Οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού τα έβαλαν με την Πέγκυ Ζήνα. (βίντεο)

Με αφορμή  το  τραγούδι" Άνθρωποι μονάχοι" που είχε ερμηνεύσει εξαιρετικά η Βίκυ Μοσχολιού  και μάλιστα  για τελευταία  φορά λίγο  πρίν  τον  θάνατό της,    τεταμένο φαίνεται πως είναι ...
το κλίμα μεταξύ της οικογένειας της Βίκυς Μοσχολιού και της Πέγκυς Ζήνα που ερμήνευσε διασκευασμένο το ίδιο τραγούδι .

Όπως δήλωσε στην Espresso, η μικρότερη κόρη της Βίκυς Μοσχολιού, Ευαγγελία Δομάζου «μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του ‘Άνθρωποι Μονάχοι’ τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς αρνηθήκαμε.

Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας».



Το «Άνθρωποι μονάχοι», των Γιάννη Σπανού και Γιάννη Καλαμίτση, είναι αναρτημένο στο YouTube και ακούστηκε την περασμένη εβδομάδα στα MAD VMA 2018 με τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα, με στοιχεία ραπ και έναν νεαρό τενόρο ο οποίος ερμηνεύει στίχους του τραγουδιού στα ιταλικά.



Η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού έγραψε μάλιστα και στο facebook, «Αυτή η μετάλλαξη του τραγουδιού «Άνθρωποι μοναχοί» ανέδειξε μία φανταχτερά καμουφλαρισμένη ματαιοδοξία,όλων αυτών που δεν αντιλαμβάνονται τις αξίες (Με ραπ, τενόρους και παροδικές φωνές).  
Το να τιμάτε,δε σημαίνει ταύτιση ούτε αλλοίωση. Όμως τα νέα παιδιά με το καθαρό μυαλό τους είναι ανάγκη να μάθουν τις αξίες αυτές,τους αυθεντικούς καλλιτέχνες,να διδαχτούν από τις ερμηνείες τους και να παράξουν και οι ίδιοι αργότερα πολιτισμό!».

ΚΑΙ ΕΔΩ  Η ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΒΙΚΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ  ΣΤΗΝ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΗΣ  ΣΕΜΙΝΑΣ  ΔΙΓΕΝΗ....


ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK...

ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ -VICKY MOSCHOLIOU "4 ώρες πριν
Λίγο καιρό πριν το θάνατο της μεγάλης ερμηνεύτριας Βίκυ Μοσχολιού.
Τραγουδάει μία από τις κλασσικές της επιτυχίες το «Άνθρωποι μοναχοί» για τελευταία φορά,για να το ακούσει ο κόσμος που το αγάπησε και για να το μεταφέρει αναλλοίωτο και αυθεντικό όπως ήθελε και ευχόταν.Εσείς όλοι που θέλετε να κάνετε την «ανατροπή»όπως είπατε γιατί το μετατρέψατε; Έτσι τιμάται αυτούς τους ερμηνευτές; 
—Τελικά καλή μας μητέρα,αυτό που ήθελες να κρατηθεί αναλλοίωτο με Ήθος και Κύρος ,το κατάφερε...
Δείτε περισσότερα
Βίκυ Μοσχολιού - Vicky Moscholiou
Μουσικός/Συγκρότημα · Αρέσει σε 1.066
· 28 Ιουνίου στις 1:50 μ.μ. · 
Λίγο καιρό πριν το θάνατο της μεγάλης ερμηνεύτριας Βίκυ Μοσχολιού.
Τραγουδάει μία από τις κλασσικές της επιτυχίες το «Άνθρωποι μοναχοί» για τελευταία φορά,για ν...
Δείτε περισσότερα
" Άνθρωποι μονάχοι " - Μουσική: Γιάννης Σπανός, Στίχοι: Γιάννης Καλαμίτσης, Ερμηνεία: Βίκυ Μοσχολιού (1977). *** ΣΤΙΧΟΙ *** Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου