Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου. ο μυστικός δείπνος.....Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Δρίβα Αρβανιτάκη, Στις 16:30 η κηδεία στην Πολύδροσο .....

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΙΕΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ " Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει ".


Σε μία σκληρή ανάρτηση προχώρησε ο ιερέας Χαράλαμπος  Παπαδόπουλος μετά την επίθεση στο σπίτι του....
 Αμίρ. 


«Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι – χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει», γράφει ο ιερέας στο Facebook. 
Δείτε την ανάρτησή του πατέρα  Χαράλαμπου από την  Κρήτη:


«Φρόντισε να ξυρίζεις συχνά το "μουστάκι" του φασίστα που φυτρώνει μέσα σου. Να πλένεις την κουκούλα του ρουφιάνου που διψά να στείλει την ζωή στο απόσπασμα. Κρύψε τις πέτρες που κουβαλάς στις τσέπες σου, γιατί βαραίνουν την ψυχή σου. Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου, το φοβισμένο αυτό ανθρωπάκι που δεν αντέχει το διαφορετικό γιατί τρέμει τον εαυτό του. Και μάθε επιτέλους ότι Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει…


Γράφει η Κα Άννα  Ρέμπελου  στο news247 για  τον  πατέρα Χαράλαμπο  Παπαδόπουλο  ......

....Ως έφηβος έπαιζε ντραμς και έγραφε στίχους μέσα σε ένα σπίτι που δεν είχε καμία σχέση με την εκκλησία. Σήμερα είναι συγγραφέας και κληρικός σε ένα χωριό της νότιας Κρήτης, όπου ζει με την οικογένειά του και τον γιο του, πρωταθλητή Ελλάδος στην πυγμαχία. Μιλώντας με τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο καταλάβαμε γιατί οι συζητήσεις που διοργανώνει στην ενορία του είναι τόσο δημοφιλείς όσο και τα βιβλία του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου