Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου. .....

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΔΗΜ.ΤΟ. ΔΕΛΦΩΝ - 43 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Τα λόγια του Εθνάρχη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  με αφορμή τη  χθεσινή επέτειο της φιλελεύθερης παράταξης για την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας(04-10-1974)   παραμένουν επίκαιρα και η υλοποίησή τους επιτακτική. ...

  «"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με τον Λαό. Την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της. Την Πολιτεία με τους Πολίτες της. Την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία. Την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό. Την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη».
Σαράντα τρία  χρόνια μετά , ο Εθνάρχης συνεχίζει να δείχνει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία , για να οικοδομήσει μία νέα ισχυρή και υγιή σχέση με την κοινωνία, ώστε η χώρα να βγει από το τέλμα.
    Σταθερά λοιπόν δίπλα στον προγραμματικό λόγο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη : «Θέλω μαζί μου αυτούς που ονειρεύονται μια άλλη Ελλάδα και όχι αυτούς που αναπολούν την Ελλάδα που έχασαν, απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες που δεν αντέχουν τη συνεχή ανασφάλεια, δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα, που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τους πολιτικούς ηγέτες από τους οποίους σωστά πρέπει να απαιτούν το κοινό καλό. Ξέρω ότι οι Έλληνες θέλουν πολιτικούς με εσωτερικό κώδικα αξιών. Δεν με ενδιαφέρει η εξουσία ως αυτοσκοπός. Η εξουσία είναι μόνο το εργαλείο ώστε να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών»..

Γραφείο Τύπου

ΔΗΜ.ΤΟ ΔΕΛΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου