Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Τρίτη 7 Μαίου σήμερα. υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2024 (Πρωτομαγιά) .....

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων στη Καλοσκοπή Φωκίδας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα.......

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη σύλληψη φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Άμφισσας, Θηβών & Χαλκίδας, των Αστυνομικών Τμημάτων Γραβιάς Φωκίδας, Νέας Αρτάκης και Αιδηψού Ευβοίας, Αταλάντης & Δομοκού Φθιώτιδας καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • Τρεις (3) ημεδαποί στη Καλοσκοπή Φωκίδας, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από εργοτάξιο της περιοχής. Κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, αξίας (700) ευρώ, καθώς και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.
  • Αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Ημεδαπός στην Αταλάντη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης (26) μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής, πλαστογραφίας, υπεξαίρεσης και παράβασης νομοθεσίας περί επιταγών.
  • Τέσσερα (4) άτομα (δύο ημεδαποί στη Λαμία και στη Νέα Αρτάκη αντίστοιχα, καθώς και δύο αλλοδαποί στη Χαλκίδα και στη περιοχή του Δομοκού αντίστοιχα), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα και στην Άμφισσα αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Ημεδαπή στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου