Σελίδες

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026

Πολύδροσος: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιώργος Παν. Βέλλιος σε ηλικία 67 ετών

Θλίψη σκόρπισε στην Πολύδροσο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Παν. Βέλλιου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 67 ετών.....

Ο Γιώργος Βέλλιος γεννήθηκε το 1959 στην Πολύδροσο, τον τόπο όπου έζησε και δημιούργησε την οικογένειά του. Γονείς του ήταν ο Παναγιώτης και η Βασιλική, ενώ αδέλφια του η Μαρία, σύζυγος του Δημήτρη Παπαργυρόπουλου, και ο Ευθύμιος.

Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα, το γένος Αντυπάτη, με την οποία απέκτησαν δύο γιους, τον Παναγιώτη και τον Γιάννη, ενώ είχε τη χαρά να γνωρίσει και μία εγγονή.

Στην επαγγελματική του πορεία εργάστηκε αρχικά στον ΟΣΕ και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Άμφισσας ως τραυματιοφορέας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Άνθρωπος της παρέας και του γλεντιού, με έντονη παρουσία στις όμορφες στιγμές του χωριού, αφήνει πίσω του ανθρώπους που τον γνώρισαν, τον εκτίμησαν και θα τον θυμούνται με αγάπη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πολυδρόσου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Καλό ταξίδι, Γιώργο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.