Σελίδες

Σάββατο 11 Απριλίου 2026

Ο επιτάφιος των χαμένων αθώων ψυχών


 Ένας επιτάφιος καμωμένος από τα παιχνίδια των χιλιάδων παιδιών που θάφτηκαν κάτω από τα ερείπια των σπιτιών τους, από όπλα που ευλογήθηκαν από τον Θεό όπως θέλουν να λένε εκείνοι που τα έριξαν.....Κάποτε μπροστά στον θάνατο παιδιών βογγούσε η πλάση τώρα το λένε παράπλευρες απώλειες .

Αυτός είναι ο πραγματικός επιτάφιος.

Δεν απέμειναν άνθη στην πλάση μόνο λείψανα αθώων νεκρών σε ένα παράλογο κόσμο.

Ειρήνη και αγάπη του συνανθρώπου μας είναι η πραγματική ανάσταση του Κυρίου.

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό,αλήθεια αυτές τις Άγιες μέρες,πόσοι από τους ''πιστούς'' ανά την υφήλιο,όλων Χριστιανικών θρησκειών,που γιορτάζουν το Πάσχα,καταλαβαίνουν τι σημαίνει Θείο Δράμα στην σύγχρονη εποχή.Η αγωνία μας επικεντρώνεται αν θα έρθει εγκαίρως το Άγιο Φως στην 'ωρα του.Ασχολούνται κάποιοι ''εντεταλμένοι'' για την διεκπεραίωση.κυβερνήσεις,υφυπουργοί μέσα ενημέρωσης ,φυσικά για δική τους προβολή.Λές και το Άγιο φως δεν είναι στις καρδιές κάθε πιστού,Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι,υποκριτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αλήθειες. Μπορεί να πονάνε αλλά μπράβο σου Πολύδροσος που τις αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.