Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου....

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Υπεγράφη η σύμβαση για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον Μπράλο

Μετά από σειρά στοχευμένων ενεργειών μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε σύμβαση εκτέλεσης ενός ακόμα σπουδαίου έργου υποδομής, ποσού 558.882,86€ χωρίς Φ.Π.Α.....

Το πολύπαθο και κοστοβόρο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Μπράλου επιτέλους θα αντικατασταθεί, αφού ο Ανάδοχος θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα τις απαιτούμενες εργασίες υλοποίησης του έργου.

Το εν λόγω δίκτυο παρουσίαζε μεγάλη συχνότητα βλαβών, με αποτέλεσμα και οι κάτοικοι του χωριού να ταλανίζονται από τις διαρκείς διακοπές νερού και ο προϋπολογισμός του Δήμου να επιβαρύνεται σημαντικά, για χρόνια, από τις δαπάνες αποκατάστασης τους, οι οποίες απασχολούσαν μέρα παρά μέρα τους αρμόδιους υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες μας.



Η αντικατάσταση του παλιού και προβληματικού δικτύου ύδρευσης του Μπράλου, αποτελούσε τόσο πάγιο αίτημα των δημοτών όσο και δική μας προτεραιότητα. Ήδη, από την αρχή της προηγούμενης αυτοδιοικητικής θητείας μας προτεραιοποιήθηκε ως αναγκαίο έργο για τον Μπράλο, συντάχθηκε σχετική μελέτη και διεκδικήθηκε η απαραίτητη χρηματοδότηση, με την ένταξή του εν τέλει στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".

 Με σωστό βηματισμό και γρήγορα αντανακλαστικά, αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, προς όφελος του Δήμου μας. Επειδή, όμως, οι ανάγκες των χωριών μας παραμένουν μεγάλες, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε πόρους, ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές, μακάρι και όλες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου