Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Απαράδεκτες συμπεριφορές από την πρόεδρο του ΔΣ Δωρίδος, κα. Σπυροπούλου


Συνεχίζει να εξευτελίζει το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου η κυρία Σπυροπούλου. Σαμποτάρει κάθε καλή προσπάθεια, απαγορεύει το διάλογο, προσβάλλει....
δημοτικούς συμβούλους, ταπεινώνει τους πολίτες της Δωρίδας και τους δημοκρατικούς θεσμούς, σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση.
Όμως όσο και να απολαμβάνει της ασυλίας της από την παράταξη Καπεντζώνη, η κυρία Σπυροπούλου, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να εξηγήσει στους δημότες της Δωρίδας πώς αντιλαμβάνεται το ρόλο της.
Ένας ρόλος που μέχρι στιγμής, αναλώθηκε μονό στο να μπλοκάρει το διάλογο και να προσβάλει τους δημοτικούς συμβούλους και τους πολίτες της Δωρίδας. Η παράταξή μας την έχει εγκαλέσει πάρα πολλές φορές για τον τρόπο λειτουργίας του ΔΣ, την κωλυσιεργία στο να συνεδριάσει η επιτροπή κανονισμού του ΔΣ, στον αυταρχικό τρόπο και την παραδοξολογία να μην επιτρέπει διάλογο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά κυρίως για την αγένεια με την οποία απευθύνεται στους Δημοτικούς Συμβούλους.
Τελευταίο χτύπημα ή αναφορά της στο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης μας κ. Χαράλαμπο Καλλιαμπέτσο, ότι δε δέχεται υποδείξεις από “κάποιον του Γυμνασίου”. Θα αφήσουμε ασχολίαστα τα αυτονόητα, ότι δεν ξέρει καν το επίπεδο σπουδών του εν λόγω συμβούλου, ούτε στο γεγονός ότι η υπόδειξη του Κ. Καλλιαμπέτσου ήταν σωστή! Και φυσικά θα της θυμίσουμε ότι ακόμα και κάποιος ή κάποια με τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν σημαίνει ότι είναι και μορφωμένος.
Θα επιμείνουμε όμως στο εξής. Η Δωρίδα, αγροτική και κτηνοτροφική περιοχή, με εκατοντάδες ανθρώπους, κυρίως της προηγούμενης γενιάς να έχουν στερηθεί τη βασική εκπαίδευση και να έχουν ματώσει στα χωράφια για να σπουδάσουν τα παιδια τους, υπήρξε για χρόνια αποκλεισμένη από ευκαιρίες. Οι κάτοικοι, οι δημότες, οι σύλλογοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, όλοι ανεξάρτητα από το μορφωτικό τους επίπεδο και την καταγωγή τους πάλεψαν και παλεύουν για το καλύτερο στην περιοχή τους. Όλους αυτούς  λοιπόν, τους “ανθρώπους του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου”,  η κυριά Σπυροπούλου, τους θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας, παρότι με την ψήφο τους έχει σήμερα τη θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οφείλει εξηγήσεις και συγνώμη κυρίως στους Δημότες της Δωρίδος τους οποίους ώς πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλιου τους εκπροσωπεί ΌΛΟΥΣ. 
ΥΓ: Ας μην βιαστεί κάποιος να θεωρήσει την ψυχραιμία που επιδείξαμε ώς αδυναμία. Το να μην απαντάμε στις προσβολές είναι επιλογή μας, δεν θα γινουμε συμμέτοχοι του εξευτελισμού.
ΥΓ: Δυστυχώς, αντι να συζητάμε το δυνατό πρόσωπο της Δωρίδας, μέσα από τη διαμόρφωση μιας σοβαρής και αποτελεσματικής διαδικασίας διεκδίκησης των Αντισταθμιστικών, συζητάμε το ντροπιαστικό πρόσωπο που επιβάλλει η κυρια Σπυροπούλου στο ΔΣ
ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου