Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Νίκη για τους παλαίμαχους του Διαγόρα Πολυδρόσου με αντίπαλο τους παλαίμαχους του Φωκικού Άμφισας



Ιστορική νίκη για τους παλαίμαχους του Διαγόρα Πολυδρόσου με αντίπαλο τους παλαιμάχους του Φωκικού Άμφισσας χθές στο γήπεδο ''Ιωάννης Κούσουλας'' στην Πολύδροσο με σκόρ 4-3......

Στο 20' η ομάδα του Φωκικού κέρδισε πέναλτι μετά απο την ανατροπή του Η.Κοπανάκη που έγινε απο τον Η.Κυρίτση.Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Α.Μπουργιανάκης όπου έστειλε την μπάλα έξω απο την εστία του Ι,Κονταξή. Στο 25' ο Διαγόρας είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ με τον Μ.Καλλιμάνη που σούταρε έξω απο την μεγάλη περιοχή και η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και βγήκε άουτ.
Στο 30' όμως η ομάδα του Διαγόρα κατάφερε και προηγήθηκε με ωραίο πλασέ μέσα απο την περιόχη με τον Α.Παπαγεωργίου.
Στο 38' ο Διαγόρας διπλασίασε τα τερματά του με μακρινό σούτ απο τον Γ.Ξηρομερίτη.
Στο 40' ο Η.Κυρίτσης κέρδισε πέναλτι μετά απο ανατροπή που του έγινε όπου και το εκτέλεσε εύστοχα και τριπλασίασε το σκόρ για τον Διαγόρα.
Στο 41' ο αρχηγός του Φωκικού Α.Μανέτας με προβολή μέσα απο την περιοχή έκανε το 3-1.
Στο 42' ο Διαγόρας διεύρυνε το σκόρ σε 4-1 με ωραίο πλασέ του Π.Κυρίτση.
Αυτό ήταν και το σκόρ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φωκικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 50' κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο Ν.Σκαρίμπας και απέκρουσε ο Ι.Κονταξής αλλά στην επαναφορά πήρε το ριμπάουντ ο Κ.Καραμπελούσης που σκόραρε και έκανε το 4-2.
Στο 88' ο Φωκικός είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο σκόρ με κεφαλιά του Α.Μανέτα αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Κονταξή.
Στο 89' ο Β.Πλατσούρας κατάφερε να μειώσει το σκόρ για τον Φωκικό σε 4-3 με ωραίο πλασέ όπου ήταν και το τελικό σκόρ.
Για την ομάδα του Διαγόρα ήταν αρκετοί αυτοί που διακρίθηκαν με πρώτο και καλύτερο τον βετεράνο Χ.Μουτσιανά, Ι.Κονταξή, Σ.Καλλιμάνη, Χ.Τσιάμη, Π.Κυρίτση, Η.Κυρίτση, Γ.Ξηρομερίτη, Λ.Κότσια, Κ.Πολύχρονο, Μ.Καλλιμάνη κα.
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι στην ομάδα του Φωκικού έπαιζαν τεράστιοι ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί σε ομάδες Α',Β',Γ' Εθνικής και Δ' Εθνικής κατηγορίας όπως ο Κ.Καραμπελούσης, Μ.Βακλαϊδής, Ν.Σκαρίμπας, Α.Μανέτας, Α.Μπουργιανάκης, Θ.Αναγνωστόπουλος, Π.Σκαρίμπας κα.

Μάριος Καλλιμάνης

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

ΚΟΝΤΑΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΕΛΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΤΣΑΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΤΣΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΗΣ, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΠΙΤΟΥΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΑΚΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΜΑΡΚΟΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΧΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΛΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΑΝΕΤΑΣ ΑΧΙΛΕΑΣ, ΛΙΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΚΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΠΟΥΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΑΧΙΛΕΑΣ, ΠΛΑΤΣΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΤΣΑΠΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΒΑΚΛΑΪΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ ΦΑΝΗΣ, ΜΑΡΓΩΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΜΠΙΛΕΡΗΣ ΜΙΚΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.


  

 





























1 σχόλιο: