Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των καθαρμάτων.Ένα σύνθημα πάντα επίκαιρο!

Η άνανδρη επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν έγινε από Έλληνες πολίτες, όπως κάποιοι πονηρά έγραψαν. Έγινε από φασίστες και δειλούς. Μόνο ένας δειλός ή ένας αποκτηνωμένος ακροδεξιός, μπορεί να χτυπά ως μέλος αγέλης έναν άνθρωπο  75 ετών......

Υπάρχει μια παρεξήγηση στην Ελλάδα του ότι  δηλώσεις είσαι. Κάποιοι ουρλιάζουν ότι είναι “πατριώτες” και ότι “υπερασπίζονται το Έθνος”,και την ''Μακεδονία'', ενώ στην πραγματικότητα είναι από αριβίστες της πολιτικής, μέχρι φασίστες και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι της κλασικής περιόδου, που τόσο λένε ότι θαυμάζουν οι νεοέλληνες φασίστες, είχαν ως βασικά κριτήρια για να θεωρήσουν κάποιον Έλληνα, τον πολιτισμό, την ελληνική παιδεία και τη γνώση και χρήση της ελληνικής γλώσσας.
Έτσι έκαναν οι πρόγονοί μας τον διαχωρισμό του Έλληνα από τον βάρβαρο. Ποιος είδε πολιτισμένους Έλληνες και όχι βαρβάρους, στην επίθεση ενάντια στον Γιάννη Μπουτάρη;
Κάποιοι θεωρούν εαυτούς, ένδοξους απόγονους, σπουδαίων προγόνων και ταυτίζουν την αγάπη για την πατρίδα, με τη μισαλλοδοξία και τους τραμπουκισμούς. Δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την ιστορία, ούτε με τον πολιτισμό, ούτε με τους αρχαίους Έλληνες. Είναι απλώς νεοέλληνες φασίστες και μπορούν να έχουν όποια άποψη θέλουν, αλλά όταν την επιβάλλουν δια της βίας, τότε η απάντηση πρέπει να είναι σκληρή και αποφασιστική.
Επομένως, θα πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις για το τι ακριβώς έκανε η ελληνική αστυνομία για να προστατέψει τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Θα πρέπει να μας πει και τι θα κάνει στη συνέχεια, εφόσον τα πρόσωπα των τραμπούκων έχουν καταγραφεί. Θα πρέπει επίσης η κυβέρνηση και τα κόμματα να προβληματιστούν, για το πώς με αφορμή τα εθνικά θέματα, η Θεσσαλονίκη γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Στην εποχή των “αγαναχτισμένων με τα τρίκυκλα”.
Όσοι θεωρούν ότι ο κίνδυνος εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, θα υποχωρήσει, μαζί με την σταδιακή βελτίωση της οικονομίας, διαπράττουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Κάποιοι έχτισαν και χτίζουν καριέρες, έβγαλαν και βγάζουν χρήματα από την πατριδοκαπηλία. Αυτοί και τα μαντρόσκυλά τους, πρέπει να αντιμετωπιστούν. Πρέπει να τους ταράξουμε στη νομιμότητα και να καταδεικνύουμε καθημερινά, την υποκρισία και τα πραγματικά τους κίνητρα.
Το έδαφος, παραμένει εύφορο για τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Και θα είναι αδίστακτοι. Η οργανωμένη Πολιτεία και η κοινωνία των πολιτών δεν έχουν δικαίωμα στην αδράνεια. Διαφορετικά, οι χθεσινές εικόνες, θα είναι εικόνες από ένα ζοφερό μέλλον.
Για την αναδημοσίευση,
Ν.Σ.

40 σχόλια:

  1. 20-5-18,13,00
    Χυδαίο παραλήρημα Ψωμιάδη κατά Μπουτάρη: "Πούλησε τη Μακεδονία η χολέρα, το πολιτικό τραβέλι"
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΄΄ΑΚΡΩΝ΄΄ Η ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χειλουδάκη σε Ψωμιάδη: Μιλάς εσύ; Ξέχασες όταν ερχόσουν και πλήρωνες χοντρά;20 Μαΐου 2018 στις 6:01 μ.μ.

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ !!!!
    Χειλουδάκη σε Ψωμιάδη: Μιλάς εσύ; Ξέχασες όταν ερχόσουν και πλήρωνες χοντρά;

    Απίστευτη επίθεση στον πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εξαπέλυσε η Τζένη Χειλουδάκη, με αιχμή τη θέση που εξέφρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.

    Η έκρηξή της ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με μια ανάρτηση-«φωτιά», όπου χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς για τον κ. Ψωμιάδη, παραφράζοντας μάλιστα το όνομά του...

    ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ....ΠΙΠΕΡΙ...ΠΙΠΕΡΙ !

    http://newpost.gr/parapolitika/503714/xeiloydakh-se-pswmiadh-milas-esy-ksexases-otan-erxosoyn-kai-plhrwnes-xontra

    ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,
      ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 1940
      ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΞΟΡΙΣΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ
      ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
      ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ
      ΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ
      ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ
      ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

      Διαγραφή
  6. Η κόρη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, εξέφρασε τον σεβασμό της προς τους δράστες, ευχόμενη, μάλιστα, να ήταν και η ίδια στη Θεσσαλονίκη.

    "Μπράβο σε καθέναν ξεχωριστά που έπραξε το καθήκον του", αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα από τα περιβόητα tweet και σε άλλο "Μπράβο ρε μάγκες.
    (Αυτά λένε οι δολοφόνοι όταν τους δίνουμε βήμα και δεν μας πειράζει. Όταν όμως ένα πολιτικό πρόσωπο,Δήμαρχος,λέει τις απόψεις του και διαφωνούμε, τον πλακώνουμε στο ξύλο.)
    Λέμε--Τα ίδια κάνουν και οι μεν και οι δεν-- και πάμε ήσυχοι για ύπνο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ,ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑΔΕΣ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ,ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ Η ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΗΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να τολμήσουμε να καταδικάσουμε το γεγονός που προσβάλει την Θεσσαλονίκη και τους Πόντιους.Κατανοητό όμως γιατί,εάν είμαστε απόλυτα ταυτισμένοι με την ιδεολογία τους, μας βολεύει η λογική των δήθεν ίσων αποστάσεων,όσο για την πλειοψηφία σαφέστατα έχει κρίνει την προοδευτική κατεύθυνση της χώρας.Αυτό δεν μπορούν μερικοί να ανεχθούν στον Μπουτάρη.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  8. Ο φασισμός είναι μεταδοτική ασθένεια και κινδυνεύουμε όλοι με ασφυξία.21 Μαΐου 2018 στις 5:08 μ.μ.

    Διόλου τυχαία φυσικά η ευθεία επικρότηση του λιντσαρίσματος από τη Χρυσή Αυγή, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Κυριάκο Βελόπουλο και όλο τον ακροδεξιό βόρβορο των σόσιαλ μίντια.

    Μπορεί η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αμέσως να έδωσε τον τόνο γράφοντας πως «ξέσπασε η λαϊκή οργή κατά του υμνητή του Κεμάλ, Μπουτάρη» αλλά η Ουρανία Μιχαλολιάκου λυπήθηκε… που δεν ήταν κι αυτή στη Θεσσαλονίκη -προφανώς όχι για να σταματήσει τη βιαιοπραγία- και εξέφρασε τον «σεβασμό» προς τους δράστες, δίνοντας ταυτόχρονα «Μπράβο σε καθέναν ξεχωριστά που έπραξε το καθήκον του σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σεβασμός και χίλια μπράβο σε όλους #Μπουτάρης #ξεφτιλας».

    «Οι προκλήσεις του Μπουτάρη δεν έμειναν αναπάντητες» σιγοντάρισε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, δίνοντας και ιδεολογικό επίχρισμα: «Οργή λαού στον απίθανο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Οι Πόντιοι αντέδρασαν. Ας πρόσεχε».

    «Ο κ. Μπουτάρης έκανε τον ταυρομάχο. Μπήκε με κόκκινο πανί και έτρεχε μέσα στην αρένα. Είναι... λάθος. Τέρμα η αστική ευγένεια με αστείους και επικίνδυνους» είπε ανερυθρίαστα πριν τον κόψουν στον αέρα του ΣΚΑΪ ο τηλεπωλητής, πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.

    Ασυγκράτητος ο Φαήλος Κρανιδιώτης: «Ετσι είναι κυρ Μπουτάρη. Όταν προμοτάρεις το Gay Pride την ίδια μέρα με την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας, (...) χαριεντίζεσαι με τους Σκοπιανούς και χλευάζεις τις συγκεντρώσεις για το όνομα και έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι στις εκδηλώσεις των Ποντίων, κάποιο τεμέτερον θα βρεθεί να σε σαπακιάσει στις φάπες. Άντε παραιτήσου, (...) κάνε και τατουάζ στον απαυτό σου τον Κεμάλ και πήγαινε να τελευτήσεις τον βίο σου στην αφάνεια».

    Είχε προηγηθεί όλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έχει καταγραφεί σε βίντεο -την ώρα που φτάνει στην εκδήλωση στον Λευκό Πύργο ο κ. Μπουτάρης- να σχολιάζει στην κάμερα όλο περηφάνια «να, βλέπετε αυτόν τον άνθρωπο; Αυτός έχει ξεπουλήσει τη Μακεδονία. Η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό».

    Στο κλίμα και ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς: «Γιούχα και πολύ ξύλο στον ανθέλληνα Μπουτάρη. Ας πρόσεχε... με τον Πόντο δεν παίζεις... αυτοί είναι οι Ελληνες του Πόντου... και να γνωρίζετε ότι το ποντιακό αντάρτικο δεν ηττήθηκε ποτέ και συνέχισε μέχρι το 1924».

    Και σαν να μην έφταναν αυτά, στην προσωπική σελίδα στο Facebook του δημάρχου Αργους - Μυκηνών και ex officio μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, υπήρξε το σχόλιο «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο την μια εχουμε ενα τραγικο γεγονος που εγινε και ειναι καταδικαστεο και απο την αλλη φαινεται η καταντια καποιων που δηθεν το παιζουν ευαισθητοι και δημοκρατες,εκμεταλευοντας το γεγονος για να κανουν πολιτικη προπαγανδα. Αληθεια που ηταν η ευαισθησια ολων αυτων οταν αυτα και χειροτερα γινονταν και γινονται κατα καιρους σε απλους πολιτες; Εκει γιατι δεν γραφτηκαν αρθρα; Γιατι δεν εγινε θεμα; Οι φανατικοι αριστεροι βρηκαν ευκαιρια και αρχησαν να λενε οι κακοι ακροδεξιοι κλπ. και απο την αλλοι οι φανατικοι δεξιοι χαιρονται που εγινε ενα τετοιο γεγονος. Η καταντια σε ολο της το μεγαλειο. Ραγιαδες μια ζωη τρεχουνε πισω απο τις πολιτικες παραταξεις χωρις να νοιαζονται για τον απλο καθημερινο ανθρωπο,διχοτομοντας τους πολιτες σε εποχες δυσκολες γι'αυτους,σπερνοντας το μισος και την διχονοια. Μονο ντροπη,τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσοι απορούν με την αγριότητα της ομαδικής επίθεσης κατά του «φιλότουρκου» Γιάννη Μπουτάρη, καλό θα ήταν να διαβάσουν την ιλουστρασιόν τρίπτυχη προκήρυξη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος που μοιραζόταν από το «επετειακό» περίπτερό της στην πλατεία Συντάγματος.

      Η ομοσπονδία προβάλλει εκεί ως βασικό αίτημά της την ποινική καταστολή των «εκάστοτε αρνητών της ποντιακής γενοκτονίας» βάσει του Ν.4285/2014 της κυβέρνησης Σαμαρά.

      Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να διαπιστώσει κανείς πως όταν η θεσμική ηγεσία ενός «κινήματος» καλλιεργεί πανηγυρικά τη μισαλλοδοξία, απαιτώντας τη φυλάκιση όσων διαφωνούν με τις απόψεις της για την Ιστορία, οι χουλιγκάνοι της βάσης θα αποδώσουν «δικαιοσύνη» στο ίδιο μήκος κύματος με τον δικό τους τρόπο.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΟΜΩΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ; ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 5:46 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ,ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

      Διαγραφή
  10. Μπογιόπουλος Νίκος

    Όποιος δεν τοποθετείται κατηγορηματικά, χωρίς ηξεις αφίξεις, απέναντι στην άθλια επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης είναι εξίσου τομάρι με όσους την διέπραξαν.
    Και εδώ, φυσικά, δεν εννοούμε σαν "κατηγορηματική καταδίκη" τα κάθε λογής λογύδρια της πολιτικής προστυχιάς που ρίχνει νερό στο μύλο του πολιτικού και κοινωνικού εκφασισμού. Ούτε την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων ή μπατσοπαραγόντων που πρέπει να απολογηθούν για την απραξία τους.
    Σημείωση: Δεν μας συνδέει τίποτα με τις πολιτικές απόψεις και πρακτικές του Γιάννη Μπουτάρη. Με τα τσογλάνια, δε, που του επιτέθηκαν, δεν μας συνδέει, επίσης, τίποτα. Με αυτούς τους ελεεινούς, όμως, μας χωρίζει και κάτι επιπλέον: Η άβυσσος.
    Είναι η άβυσσος εκείνη που διαχωρίζει και ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τους φασίστες και από τους οπαδούς του «νόμου του Λιντς».
    H' με τον φασίστα, επομένως, ή με τον άνθρωπο.
    Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.
    Οσο για τους "ναι μεν, αλλά...", όταν δεν πρόκειται για τα σκουλήκια του κάθε λογής χρυσαυγιτισμού, για καθάρματα που παριστάνουν τους τάχα μου "ψαγμένους" εφευρίσκοντας συμψηφισμούς,
    τότε πρόκειται για τα καθιζήματα που διέβησαν ανεπιστρεπτί τον Ρουβίκωνα, όπως το περιέγραφε ο Μάνος Χατζιδάκις:
    "Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα κρεοπωλείο διέρρηξε μετά την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, ο οποίος είναι ένας εκ των συνολικά τεσσάρων μέχρι στιγμής συλληφθέντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ21 Μαΐου 2018 στις 11:01 μ.μ.


    «Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δεν συνθέτει ιδεολογία. Είναι η μεγεθυμένη έκφραση-εκδήλωση του κτήνους που περιέχουμε μέσα μας χωρίς εμπόδιο στην ανάπτυξή του, όταν κοινωνικές ή πολιτικές συγκυρίες συντελούν, βοηθούν, ενισχύουν τη βάρβαρη και αντιανθρώπινη παρουσία του...».
    «... Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία. Η αληθινή παιδεία και όχι η ανεύθυνη εκπαίδευση και η πληροφορία χωρίς κρίση και χωρίς ανήσυχη αμφισβητούμενη συμπερασματολογία. Αυτή η παιδεία που δεν εφησυχάζει ούτε δημιουργεί αυταρέσκεια στον σπουδάζοντα, αλλά πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα και την ανασφάλεια. Ομως μια τέτοια παιδεία δεν ευνοείται από τις πολιτικές παρατάξεις και από όλες τις κυβερνήσεις, διότι κατασκευάζει ελεύθερους και ανυπότακτους πολίτες μη χρήσιμους για το ευτελές παιχνίδι των κομμάτων και της πολιτικής...».
    «... Πρόσφατη περίπτωση ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Μόνο που ο πόλεμος αυτός μας δημιούργησε για ένα διάστημα μιαν αρκετά μεγάλη πλάνη, μιαν ψευδαίσθηση. Πιστέψαμε όλοι μας πως σ' αυτό τον πόλεμο η Δημοκρατία πολέμησε τον φασισμό και τον νίκησε. Σκεφθείτε: η ''Δημοκρατία'', εμείς με τον Μεταξά κυβερνήτη και σύμμαχο τον Στάλιν, πολεμήσαμε τον ναζισμό, σαν ιδεολογία άσχετη από μας τους ίδιους. Και τον... νικήσαμε. Τι ουτοπία και τι θράσος. Αγνοώντας πως απαλλασσόμενοι από την ευθύνη του κτηνώδους μέρους του εαυτού μας και τοποθετώντας το σε μια άλλη εθνότητα υποταγμένη ολοκληρωτικά σ' αυτό, δεν νικούσαμε κανένα φασισμό αλλά απλώς μιαν άλλη εθνότητα επικίνδυνη που επιθυμούσε να μας υποτάξει».
    «... Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι. Οι μισητοί δολοφόνοι, που βρίσκουν όμως κατανόηση από τις διωκτικές αρχές λόγω μιας περίεργης αλλά όχι και ανεξήγητης συγγενικής ομοιότητος. Που τους έχουν συνηθίσει οι αρχές και οι κυβερνήσεις σαν μια πολιτική προέκτασή τους ή σαν μια επιτρεπτή αντίθεση, δίχως ιδιαίτερη σημασία που να προκαλεί ανησυχία...».
    «... Ο φασισμός στις μέρες μας φανερώνεται με δυο μορφές. 'Η προκλητικός, με το πρόσχημα αντιδράσεως σε πολιτικά ή κοινωνικά γεγονότα που δεν ευνοούν την περίπτωσή τους, ή παθητικός μες στον οποίο κυριαρχεί ο φόβος για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Ανοχή και παθητικότητα λοιπόν. Κι έτσι εδραιώνεται η πρόκληση. Με την ανοχή των πολλών...».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο νεαρός που κλοτσούσε τον πεσμένο ηλικιωμένο στο δρόμο. Δεν λέμε ότι ήταν Πόντιος ή Σαλονικιός. Μπορεί και να μην ήταν. Έτσι κι αλλιώς οι φασίστες δεν έχουν πατρίδα, γι' αυτό και οι Χρυσαυγίτες χαιρετούν ναζιστικά, φωτογραφίζονται με τον αγκυλωτό σταυρό, και ορκίζονται στην ιδεολογία που ματοκύλισε τον τόπο μας.

    Δεν ντράπηκαν όμως οι συγκεντρωθέντες για τα συνθήματα περί χολέρας - Μπουτάρη; Πως ανέχονται να μιλά στο όνομα των Ποντίων εκείνος ο ανεκδιήγητος πρώην Νομάρχης που δήλωνε μπροστά στις κάμερες ότι «αυτός (Σ.Σ. ο κ. Μπουτάρης) έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία,, αυτή η χολέρα, αυτό το τραβέλι το πολιτικό». Και ναι μεν είναι συμπαθέστατες οι ανακοινώσεις των συλλογικοτήτων των Ποντίων που καταδικάζουν τα επεισόδια. Για τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη που διαρκώς ρίχνει λάδι στην φωτιά, έχουν να πουν κάτι, κυρίως επειδή ο ίδιος μιλά στο όνομα τους και ίσως να κούρσεψε τον σκοπό τους;

    Ας πάψουμε να υποκρινόμαστε. Ουδείς εκ των διοργανωτών είναι αθώος του αίματος. Πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι για την κατάντια της συμπρωτεύουσας .Παπαγεωργόπουλοι ,Ανθιμοι,και Ψωμιάδηδες δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί.

    Θέλουμε πίσω την Θεσσαλονίκη των ανοιχτών οριζόντων, οραματιζόμαστε την Νύφη του Θερμαϊκού πάλλευκη χωρίς τα μαύρα στίγματα των φασιστοειδών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακροαριστερά και Ακροδεξιά εξίσου επικίνδυνες
    Από Γιάννης Μπαξεβάνος - 6 Σεπτεμβρίου 2013


    Μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και ανησυχία όταν ακούω ότι η Ακροαριστερά λογίζεται ως ήσσονος σημασίας πολιτικός χώρος σε σχέση με την Ακροδεξιά. Δηλαδή, ότι η Ακροαριστερά μάλλον δεν αποτελεί απειλή, ενώ η Άκρα Δεξιά είναι αυτή που εκφράζει κατά κόρον τον αντικοινοβουλευτισμό και την αντιδημοκρατικότητα. Προσωπικά, θεωρώ ότι παρόλο που οι δύο ακραίοι χώροι εμφανίζουν διαφορές μεταξύ τους, ωστόσο είναι εξίσου επικίνδυνοι για την αστική (φιλελεύθερη) Δημοκρατία.

    Αμφότεροι διαθέτουν ως συστατικό στοιχείο της ιδεολογίας τους τη βία. Αρνούνται την αντιπροσωπευτική Δημοκρατία. Περιφρονούν το Σύνταγμα. Απορρίπτουν κάθε έννοια ατομικότητας. Τρομοκρατούν τους πολιτικούς αντιπάλους τους, καλούν το λαό σε εξέγερση με σκοπό τη βίαιη κατάληψη της εξουσίας.

    Οι μεν Ακροαριστεροί ονειρεύονται μια κοινωνία απαλλαγμένη από κάθε μορφή εξουσιαστικής δομής, οι δε Ακροδεξιοί αδημονούν να διοικήσουν ένα «καθαρό» φυλετικό έθνος. Κοινή συνισταμένη η παντελής απουσία νομικών και συνταγματικών ορίων, ο διεθνής αποκλεισμός από κάθε είδους συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο, η δημιουργία καθεστώτος περισσότερο ανελεύθερο από το προηγούμενο.

    Κι αναρωτιέμαι: Σε μια υποθετική επιβολή ενός καθεστώτος από το ένα ή το άλλο άκρο, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν τα δικαιώματά τους και να αγωνίζονται για τις ιδέες και τις αξίες τους; Το κυρίαρχο καθεστώς θα επιτρέπει στους πολίτες να το αντιμάχονται, όπως και η ίδια η Δημοκρατία δίνει το περιθώριο σε κάποιον ακόμα και να την καταλύσει;

    Ορισμένοι θα σκεφτούν «πώς είναι δυνατόν να εξομοιώνει κανείς τα δυο άκρα με τόση ευκολία». Και θα μου αντιτάξουν τη φράση του Μαζάουερ: «η άκρα Αριστερά δημιουργεί καταστάσεις ανομίας αλλά δεν είναι απειλή για την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία». Αδυνατώ, όμως, να καταλάβω ποια είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία ο διακεκριμένος ιστορικός κατατάσσει την απειλή σε αξιολογικές κλίμακες. Γιατί, ακόμα κι αν η απειλή δεν είναι κοινή, η απειλή κατά της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας είναι μόνο μία: η απειλή κατά των κοινοβουλευτικών θεσμών και της δημοκρατικής νομιμότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.youtube.com/watch?v=zeYG57_FNXI

    Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
    καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
    Τι κρύβει μέσ’ στα δόντια του το ξέρω,
    καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

    Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
    και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
    Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
    μα όχι και το μίσος του για μένα.

    Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
    Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

    Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
    που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι,
    το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
    και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

    Μα πάλι θέ ν’ απλώσει σαν χολέρα
    πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,
    και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
    αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για το πάπλωμα όμως κουβέντα. Το παίζουμε. ...Αλέκος. '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Ο ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΝΑΚΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΣΑΣ.22 Μαΐου 2018 στις 8:58 μ.μ.


    ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΝΑΚΟ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΑΝΙΚΕΣ
    ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΕΡΗ.

    ΣΕ ΛΑΒΩΣΑΝ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΙ
    ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
    ΠΟΥ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝΕ
    ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ.

    ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΡΙΟΦΙΛΙ ΣΟΥ
    ΑΝΕΒΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΡΗ ΣΟΥ
    ΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
    ΠΕΡΝΑ ΑΠ ΤΗ ΜΙΣΚΛΙΤΣΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΟΥΝΗΣΕ
    ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΣΟΥ ΓΚΛΙΤΣΑ.

    Ο ΤΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ
    Ο ΠΟΝΗΡΓΙΑΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ
    ΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΧΩ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΤΕΡΠΕΝΤΕΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΡΙΖΕΙΣ;;;

      Διαγραφή
  18. Που να φανταστεί κανείς ότι η ανάρτηση ενός γεγονότος θα φέρει τόσο γκρίνια και τόσοι πολλοί απ'τον τόπο μας στεναχωρήθηκαν που δεν ήταν παρόντες να ρίξουν καμιά κλωτσιά. Δεν πειράζει όμως τα καταφέρνουμε καλά και στο χωριό μας,κλωτσιώμαστε αναμεταξύ μας και τα αποτελέσματα είναι φανερά.
    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ειναι αυτοι που στεναχωρηθηκαν που δεν ηταν στο γεγονος στην Θεσσαλονικη; Μαλλον για τον "ΤΑΚΟ ΠΟΝΗΡΓΙΑ" θα αναφερεσαι,γιατι αυτος μιλαει για καριοφυλια και αρματωλους (Μπορει να ονειρευται και εμφυλιους). Οι γκρινιες ερχονται απο συγκεκριμενα σχολια και συγκεκριμενα ατομα οπως φαινεται. Οσο αφορα το χωριο 5,6 ατομα συνεχεια και συνεχεια γκρινιαζουν και δεν μονοιαζουν ουτε με τα ρουχα τους. Οι πληοψηφεια του χωριου ζει ηρεμα χωρις γκρινιες και μισαλοδοξιες.

      Διαγραφή
    2. Βέβαια ,ένα χωριό μες την αγάπη.......

      Διαγραφή
    3. εννοειται τα παμε αυτα..... εκτος απο 5,6,7... ατομα που ειναι μες στην γκρινια!

      Διαγραφή
  19. Μπαααα...μύτη κι ο Τάκος εσκασε
    σε τούτο το λιμέρι
    και κάλεσε τον Πανουργιά
    ναρθεί μ' όλο τ' ασκέρι?
    Εγώ όμως μαύρε εκδικητή
    εσένα περιμένω
    για πάρε τη φοράδα σου
    σανό έχει μπόλικο εδώ
    στα μέρη εγώ που μένω .
    Ζορό μας γιατί χάθηκες
    που βόσκεις τ΄αλογό σου
    πάρε το καμουτσίκι σου
    σε ψάχνει ο λαός σου.
    Θα αμολήσεις τ΄ άλογο
    παντού για να βοσκήσει
    μπάς και με τ΄άλλα ζωντανά
    η κράνα του γεμίσει.

    Ζ-απάτα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ,ΜΗΝ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Ζα-πάτα φίλε καρδιακέ
      τρέχω ετούτο το καιρό
      σε άλλες πολιτείες.

      Στα Σκόπια έχω αποστολή
      να βρούμε τ'ονομά τους.
      Προτάσεις κάναμε πολλές
      εγώ και η φοράδα
      μα εκείνη έχει ερωτευτεί
      τον μέγα Βουκεφάλα.

      Της λέω ότι είναι άγαλμα
      ξεφτίλα στην πλατεία,
      μα δεν ακούει τίποτα
      ζητάει συνουσία.

      Ίσως μας έβγει σε Καλό
      να τηνε παντρέψω
      Τον Ζαεφ ναχει πεθερό
      το σύνταγμα ν'αλλάξει
      Και τον Κοτζιά να φέρουμε
      Για να το υπογράψει .

      Αλλα νέα εμαθα
      τι έπαθε ο Μπουταρης
      ντροπή μεγάλη ένοιωσα
      για το επιπεδό μας.

      Περίμενε να κατεβώ
      στα φασιστακια απ' το λαιμό
      θα δέσω παλαμάρι
      θα τα κρεμάσω στον Λευκό
      τον πύργο απ' το παππάρι.

      Για τα μνημόνια άκουσα
      τελειώνουν καλοκαίρι
      μα φόροι αλλά και το σανό
      πήραν το πάνω χέρι.

      Έξοδος είπαν καθαρή
      οτι θα εφαρμόσουν
      μα πώς μπορεί να γίνει αυτό
      όταν λεφτά δεν φτάνουνε
      την σύνταξη να σώσουν.

      Για την Σουβάλα έμαθα
      τα πράγματα δεν πάνε,
      η γρίνια είναι ολημερίς
      λακκούβες και σκουπίδια,
      το τρένο δεν ξανασφυρά
      η Άμφισσα δε νοιάζεται
      μας πέφτει μακρυα.

      Ζαπάτα ωραία τα είπαμε
      γερό σε θέλω ντούρο,

      καί μόλις έρθω στο χωριό
      μαζί θε να γιορτάσουμε
      την νίκη του Μαδούρο.

      Saludos
      -Z-

      Διαγραφή
    3. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ.

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ,ΣΠΑΝΕ ΤΖΑΜΙΑ,ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΟΓΙΕΣ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ
      .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.
      ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ,ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ,ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.
      ΤΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ?
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
      ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

      Dios salva tu alma
      Junto con los debiles
      Zoro

      Διαγραφή
  20. " Ο νεοναζισμός και ο φασισμός δεν είναι θεωρία, σκέψη και αναρχία. Είναι μια παράσταση. Εσείς κι εμείς. Και πρωταγωνιστεί ο Θάνατος."


    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ....

    https://www.youtube.com/watch?v=vEc-mNyZWW4

    "Ο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΣΠΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΖΑΜΠΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Καλώς τον δημοκράτη .όλα τα ξέρει,πότε κυβέρνησαν οι αντιεξουσιαστές ,μόνο για του φασίστες ξέρουμε καλά τι έκαναν,οι φίλοι σου δηλαδή.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.

      Διαγραφή
  21. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ , ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΙΟ , πληοψηφεια ,μισαλοδοξιες , καριοφυλια ,μονοιαζουν .....

    Ρε πεδια κατι δε μου παοι καλα με αυταις τοις λαιξις . Μιπος ξαιρι καναινας να μας ποι. Ετσει γραφωντε κι αυτι τη σιμασια εχουν στα κιμενα που αιγραψαν οι αγαπιτι αναγνοσταις η εγο ιμαι ντυπ αγραμματως που ροταο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τρία χρόνια καταδίκης για τους οκτώ κρατούμενους αλλοδαπούς της Πέτρου Ράλλη με μόνο στοιχείο τις...
    καταθέσεις αστυνομικών που διαψεύδονται πλήρως από το βίντεο της κάμερας ασφαλείας.

    Ενα χρόνο καταδίκης για τους τρεις που μετά το σύνθημα όρμησαν και χτύπησαν τον Γιάννη Μπουτάρη.

    «Παρασύρθηκαν, δεν γνώριζαν» αλλά και το νεαρό της ηλικίας επικαλέστηκαν οι δράστες του βίαιου επεισοδίου ενάντια στον δήμαρχο.

    Καλοδεχούμενη η δικαστική επιείκεια, αλλά τόσο μα τόσο εμφανώς επιλεκτική!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://katohika.gr/ellada/fortiga-me-ksenes-pinakides-ksefortonoun-oplismo-stin-pempti-falanga-sta-eksarcheia-kalasnikof-se-proto-plano-stous-toichous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή